Fenerbahçe Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı olarak izlenecek?

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı olarak izlenecek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2015 10:06

Fenerbahçe Trabzonspor maçı bu akşam Süper Lig'de büyük heyecan yaratacak. Fenerbahçe, Beşiktaş'ın puan kaybetmesinin ardından gözünü zirveye dikti. Trabzonspor ise can derdinde. Bu akşam oynanacak Fenerbahçe Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda canlı olarak izlenecek?

Haberin Devamı

Fenerbahçe Trabzonspor maçı saat kaçta olacak? Spor Toto Süper Lig, bu akşam müthiş bir mücadeleyi sahne alacak. Fenerbahçe ezeli rakibi Trabzonsporu yenip zirveye çıkmanın peşinde. Trabzonspor ise kaç haftalık kötü gidişatın ardından bu maçı kazanıp nefes almak istiyor. Bu akşam Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak maçın hakemi Deniz ateş Bitnel olacak. Peki, maç saat kaçta?

FENERBAHÇE- TRABZONSPOR MAÇI SAAT KAÇTA

Stad: Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi

Kanal: Lig TV

Saat: 20.00

Hakem: Deniz Ateş Bitnel

Fenerbahçe Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı olarak izlenecek
MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE
Volkan Demirel
Gökhan Gönül
Simon Kjaer
Bruno Alves
Hasan Ali Kaldırım
Mehmet Topal
Josef de Souza
Diego Ribas
Alper Potuk
Luis Nani (Volkan Şen)
Robin van Persie

Haberin Devamı

TRABZONSPOR
Onur Kıvrak
Pedro Luis Cavanda
Aykut Demir
Mustafa Yumlu
Alper Uludağ
Stephane M'Bia
Okay Yokuşlu
Mehmet Ekici
Özer Hurmacı
Erkan Zengin
Dame N'Doye

Fenerbahçe Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı olarak izlenecek
BİTNEL İLK KEZ

MAÇIN hakemi Deniz Ateş Bitnel Süper Lig’de hem Fenerbahçe’nin hem de Trabzonspor’un birer maçını yönetti. Bitnel, kariyerinde ilk kez bir Fenerbahçe- Trabzonspor maçında düdük çalacak.

3’ER EKSiK

EV sahibinde Mehmet Topuz, Meireles ve Hakan, konukta ise Musa Nizam, Esteban ve Deniz Yılmaz kadroda yer almayacak.

3 MAÇ BERABERE

FENERBAHÇE İle Trabzonspor arasında Kadıköy’de oynanan son 3 maç da 0-0’lık sonuçlarla bitti. İki takım arasında oynanan son 12 resmi maçta Trabzonspor galibiyet alamadı.

YENİLGİYİ UNUTTU

FENERBAHÇE 27 Eylül 2015 tarihinde Beşiktaş karşısında 3-2 kaybetti ve bu maçın ardından yenilmedi. Fenerbahçe son 10 resmi maçında 6 galibiyet 4 beraberlik alırken toplamda 12 gol atıp kalesinde 6 gol gördü.

21 MAÇ 10 GOL

JOSE Fernandao, Fenerbahçe formasıyla 21 resmi maça çıktı. Brezilyalı bu karşılaşmalarda 10 gol attı. Fernandao geçen sezon 44 resmi maçta 26 gol atmıştı.

Haberin Devamı

GOL SIKINTISI

TRABZONSPOR son 7 resmi maçta Fenerbahçe’ye karşı gol atamadı. Bordo mavililer en son 3-1 kaybettikleri 2011-12 sezonu Süper Final maçında Burak Yılmaz’la rakibine gol atmıştı.

TAKIM FAULLERİ

SÜPER Lig’de bu sezon en çok faul yapan ikinci takım Fenerbahçe olurken hiç kırmızı kart görmedi. Trabzonspor ise ligin en az faul yapılan takımı konumunda. Fırtına kalan maçlarda 2 kez eksik kaldı.