Fenerbahçe Konya'da şampiyon gibi karşılandı

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Konyada şampiyon gibi karşılandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2016 18:30

Spor Toto Süper Lig'de bu hafta Konyaspor'la karşılaşacak olan Fenerbahçe havalimanında şampiyon gibi karşılandı.

Haberin Devamı

Havalimanına gelen yaklaşık 200 kişilik taraftar grubu önce Gökhan Gönül ve Volkan Demirel'e sarı renkli çiçekler verdiler, Pereira'ya da sevgi gösterilerinde bulundular. Aziz Yıldırım ve yöneticiler takımdan ayrı başka bir otobüse bindiler.

Fenerbahçe Konyada şampiyon gibi karşılandı

Bu sırada taraftarlar yaklaşık 20 mesale yakarak önce takım kehine tezahürat yaptılar. Manzaradan etkilenen Vitor Pereira cep telefonuyla tarafrarları çekti.

Fenerbahçe Konyada şampiyon gibi karşılandı

Takım otobüsü çıkış yaptıktan sonra yöneticileri taşıyan otobüs hareket etti. Tam bu sırada taraftarlar bir süre önce ölen tribün lideri Sefa Kalya lehine slogan attılar. Aziz Yıldırım taraftarların yanından geçerken kafasını diğer tarafa çevirip eliyle tepki gösterince taraftarlar da Aziz Yıldırım aleyhine küfürlü tezahürat yaptılar. 

Haberin Devamı

Fenerbahçe Konyada şampiyon gibi karşılandı

Fenerbahçe Teknik Drektörü Vitor Pereira taraftarlarla fotoğraf çektirmeye dalınca takım otobüsü onu içerde sanarak kapılarını kapattı. Ancak bir süre sonra gelen teknik adam kapıya vurmasına rağmen içeriye sesini ulaştıramayınca 2-3 dakika kapıda bekledi. Korumaların ikazıyla kapı açıldı ve Pereira içeri girdi.

Fenerbahçe yönetimi tam kadro Konya'ya çıkartma yaptı. Uzun süredir deplsmanlara gelmeyen Ali Yıldırım'ın da gelmesi dikkat çekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!