Fatsa’dan 7 Muhtar, Cumhurbaşkanı’nın Misafiri Olacak

Güncelleme Tarihi:

Fatsa’dan 7 Muhtar, Cumhurbaşkanı’nın Misafiri Olacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2015 15:35

FATSA MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANI NACİ KIZILKAYA..(AHMET ALTAY/ORDU-İHA)

Fatsa Muhtarlar Derneği Başkanı Naci Kızılkaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlara yönelik düzenleyeceği toplantıya, Ordu’nun Fatsa ilçesinden 7 muhtarın katılacağını söyledi.
Toplantıya katılacak olan isimlerle ilgili de açıklamalarda bulunan Kızılkaya, “Toplantıya benle birlikte 7 arkadaşımız katılacak. Yukarıardıç Mahallesi Muhtarı Yılmaz Gezer, Yeni Doğan Mahallesi Muhtarı Bünyamin Serçe, Beyceli Mahallesi Muhtarı Selami Durgun, Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Altan Güneş, Fatih Mahallesi Muhtarı Ali Tatlıelma, Yapraklı Mahahlesi Muhtarı Mustafa Şen. Toplantıda, bölgemizin istek ve dileklerini dile getireceğiz. Taleplerimizi yazılı olarak ulaştırmaya çalışıp, çözüm noktasına ulaştırmayı amaçlıyoruz. En iyi şekilde bölgemizi temsil etme adına orada olacağız” dedi.
Dernek çalışmaları ilgilide bilgiler veren Kızılkaya, “Fatsa’daki muhtarlar biraya gelerek bir toplantı düzenleyeceğiz. Bu toplantıda tüm sorunlarımızı masaya yatıracağız. Birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İlçemize bağlı 79 muhtarımız var. Bu anlamda bu yılki plan ve programa göre bizler de çalışmalarımızı yapacağız. Birlikten güç doğar bu anlamda biz burada görev yapan muhtarlar olarak hep birlikte güçlü olmak istiyoruz. Derneğimizde çok önemli dostluklar var” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!