Fatma Kaplan Hürriyet Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Güncelleme Tarihi:

Fatma Kaplan Hürriyet Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2015 11:12

CHP MİLLETVEKİLİ FATMA HÜRRİYET KAPLAN AÇIKLAMALARDA BULUNDU.

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İzmit ilçe Başkanlığı’nın Mevlana Kültür Merkezi’nde düzenlediği “Önce İzmit, Önce Türkiye” toplantısında açıklamalarda bulundu.
CHP İzmit ilçe Başkanlığı’nın Mevlana Kültür Merkezi’nde düzenlediği programa CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, milletvekilleri, milletvekili adayları, il ve ilçe yöneticileri, SKM üyeleri, mahalle ve sandık görevlileri katıldı.
CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet yaptığı konuşmasında, “Bizim yoksul çocuklarımızı mayına gönderdiler, kendi çocuklarını bankaya. O mayınlar döşenirken, dolar istifleyenler kendilerini kahraman ilan ettiler. Bir de utanmadan, ihale verdikleri yandaşlarıyla yan yana gülen suratlarla terör yürüyüşleri yaptılar. Çözüm süreci dediler, ölüm sürecine çevirdiler. Bu süreçte kefeniyle yola çıkanlar hariç herkes ölüyor. ABD’nin, PKK’nın ve cemaatin kandırdığı, kandırılanların yönettiği ülkede 6 buçuk milyon işsiz, 17 milyon yoksul, 1 milyon aç, 402 milyar dolar dış borç var. Cumhuriyet Halk Partisi olarak 7 Haziran’da olduğu gibi 1 Kasım’da da dayanışma ve sosyal adaleti esas aldık. Çünkü biliyoruz ki, ekonomik özgürlük, siyasi özgürlüğün tamamlayıcısıdır” dedi.
Açıklamasına devam eden CHP Milletvekili Hürriyet, “Yoksulluğu yöneten sosyal yardım devleti yerine yoksulluğu yenen sosyal devlet ilkesini benimsedik. Ekonomimiz büyüdükçe bunun getirilerini ülkenin her bireyine ulaşmasını sağlayacağız. Bülent Arınç, ‘İsraf etmeseydik, vergi almak zorunda kalmazdık’ demişti. İşte biz de israf etmeyeceğiz. Emekliye kaynak bulamayanlar, ikramiye vermemek, asgari ücreti yükseltmemek için koalisyon masasından kalkanlar bugün ayakkabı kutularını açtılar ve birden asgari ücreti yükseltelim dediler. En azından koalisyon masasından bizden bir şey öğrenerek kalkmışlar” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!