Fatih'te yangın paniği

Güncelleme Tarihi:

Fatihte yangın paniği
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2017 14:46

İstanbul Fatih'te bir oto tamirhanesinde çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın sırasında içeride kimsenin olmaması olası bir faciayı önlerken, tamirhane kullanılamaz hale geldi. Sokağa dökülen mahallelinin ise film izler gibi yangın söndürme çalışmalarını izlemesi dikkat çekti.

Haberin Devamı

Fatih Kocamustafapaşa Mahallesi Orgeneral Nafiz Gürman Caddesinde bir oto tamirhanesinde henüz belirlenemeyen bir nedenden yangın çıktı. Dün akşam saat 11.00 sıralarında çıkan yangını çevredeki vatandaşlar fark etti. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangına müdahale etmek isteyen ekipler tamirhanenin otomatik kepenkleri yüzünden zorluk yaşadı. Kepenkleri motorlu testereyle kesen itfaiye ekipleri uzun uğraşlar sonunda yangına içeriden müdahale etmeyi başardı. Yangın sırasında tamirhanede hiç kimsenin olmaması olası bir faciayı önlerken tamirhane kullanılmaz hale geldi.

Tamirhaneden yükselen dumanları fark eden mahalle sakinleri sokağa döküldü. Büyük panik yaşayan mahalleli yangın söndürme çalışmalarını pür dikkat takip etti. Çok sayıda vatandaşın tamirhanenin önünde itfaiye ekiplerinin çalışmasını izlemesi dikkat çekti. Bir vatandaş ise çekirdek yiyerek film izler gibi yangını izledi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!