Fatih Artman Tatbikat’tan ayrıldı

Güncelleme Tarihi:

Fatih Artman Tatbikat’tan ayrıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2014 01:05

Erdal Beşikçioğlu tarafından hayata geçirilen Tatbikat Sahnesi’nde geçtiğimiz sezon Mezarsız Ölüler tiyatro oyununda sahne alan Fatih Artman, yeni sezondaki sinema ve dizi çalışmaları nedeniyle tiyatrodan ayrıldı.

Haberin Devamı

FAatih Artman, geçtiğimiz sezon Tatbikat Sahnesi’nin tiyatreseverlerle buluşturduğu Mezarsız Ölüler tiyatro oyununda rol almıştı. Artman, yeni sezon öncesinde ise BKM Film tarafından yapılan ‘Bana Masal Anlatma’ isimli sinema filminde Hande Doğandemir’le birlikte başrolleri paylaştı. Önümüzdeki dönemde sinemaseverlerin karşısına çıkacak olan filmin çekimleri bir süre önce sona erdi. Fatih Artman, filmin ardından yeni bir dizi projesi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. Çekimler için İstanbul’a yerleşen Artman, yeni tiyatro sezonunda Tatbikat Sahnesi’deki görevinden ayrılma kararı aldı.
Bana Masal Anlatma, sezonun ikinci yarısında izleyicinin karşısına çıkıyor. Film kadrosunda Devrim Yakut, Cengiz Bozkurt, Erdal Tosun, Berat Yenilmez, Sadi Celil Cengiz ve Gürkan Uygun yer aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!