Fadıloğlu, minik öğrencilerle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Fadıloğlu, minik öğrencilerle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 16:47

Fadıloğlu, minik öğrencilerle buluştu

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP'te merkez ilçe Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Pir Sultan Aile Merkezi bünyesinde eğitim gören anasınıfı öğrencileriyle bir araya geldi. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, anasınıfı öğrencileriyle yakından ilgilendi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, her fırsatta öğrencilerle bir araya gelmeye devam ediyor. Pir Sultan Aile Merkezi içerisinde yer alan anasınıfında eğitim gören öğrencilerle buluşan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, öğrencilerle yakından ilgilendi. Öğrencilerle keyifli dakikalar yaşayan Başkan Fadıloğlu, öğrencilerin yaptıkları çalışmaları ilgiyle inceledi. Miniklerin büyük ilgi gösterdiği Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ziyaret sonunda miniklerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, “Fırsat buldukça öğrencilerimizle bir araya gelmeye çalışıyoruz. Bugün de Pir Sultan Aile Merkezi içinde bulunan anasınıfında eğitim gören minik öğrencilerimizle bir araya geldik. Şehitkamil Belediyesi olarak eğitimi çok önemsiyoruz. Eğitimi küçük yaşlardan itibaren veriyoruz. Çalışkan ve başarılı bir nesil yetiştirmek gayesiyle yoğun biçimde çalışıyoruz. Okul öncesi eğitim gören öğrenciler; paylaşmayı, dayanışmayı, sosyalleşmeyi ve birlikte çalışmayı öğrenir. Miniklerin, öğrenmeye olan ilgisini arttırmak istiyoruz. Miniklerimiz, aldıkları okul öncesi eğitimle oryantasyon sorunu yaşamayacak. Minik öğrencilerimize yeni başlayan eğitim hayatlarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!