Ezeli rakiplerin albüm savaşları

Güncelleme Tarihi:

Ezeli rakiplerin albüm savaşları
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2002 01:43

Hülya Avşar ile Gülben Ergen arasındaki rekabet, iki ünlünün son günlerdeki açıklamalarıyla yumuşamış gibi görünse de gizliden gizliye sürüyor. Buna son örnek, Avşar'la Ergen'in albümlerinin aynı tarihlerde piyasaya çıkacak olması.

Hülya Avşar ile Gülben Ergen arasındaki rekabet, yeniden hız kazanacak gibi görünüyor. Bunun nedeni, Hülya Avşar ile Gülben Ergen'in albümlerinin aynı anda piyasaya çıkacak olması. Ayrıca iki ünlü, aynı ayda albüm promosyonuna başlayacak. Gülben Ergen, Hülya Avşar'dan transfer ettiği Taşkın Sabah'ın müzik yönetmenliğinde Sezen Aksu, Şehrazat, Kenan Doğulu, Metin Özülkü, Hakan Altun'un bestelerini albümüne koyarken Hülya Avşar, son günlerin flaş ismi İlhan Şeşen'den iki şarkı kaptı. Şehrazat'ın ‘‘Teşekkür Ederim’’ isimli bestesini son anda kasetine koymaya karar verdiği için stüdyo çalışmalarının da uzadığını belirten Gülben Ergen, ‘‘Albümün ismini internet sitemde yapacağım anketle belirleyeceğim. Mail'lerin çoğu, 'Albümünüzün ismi sadece Gülben Ergen olsun' şeklinde geliyor’’ dedi.

Öte yandan hem televizyon programını çeken, hem ekstralara giden, hem de kızıyla ilgilenen Hülya Avşar, bu çalışma maratonundan arta kalan zamanını stüdyoda geçiriyor. Büyük bir titizlikle çalışmalarını sürdüren Avşar, İlhan Şeşen'in iki bestesi dışında, yine bir Sezen Aksu bestesine de albümünde yer verdi. Dost sohbetleri içinde albümünün içine çok sindiğini anlatan sanatçı, artık gün saymaya başladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!