Eyyübiye Emniyet Müdürlüğü yeni binasında

Güncelleme Tarihi:

Eyyübiye Emniyet Müdürlüğü yeni binasında
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2017 15:04

Eyyübiye Emniyet Müdürlüğü yeni binasında

Haberin Devamı

ŞANLIURFA, (DHA) - ŞANLIURFA'da Balıklıgöl'de inşa edilen Eyyübiye İlçe Emniyet Müdürlüğü binası, düzenlenen törenle hizmete açıldı,

Daha önce Eyyübiye Mahallesi’nde faaliyet gösteren mevcut polis merkezinin yetersiz oluşu nedeniyle Balıklıgöl platosunda bulunan ve daha önce sağlık ocağı olarak faaliyet gösteren bina boşaltılarak, Eyyübiye İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne dönüştürüldü. Yöre özgü beyaz taş yapılı müdürlük binası için açılış töreni düzenlendi. Törene; Vali Güngör Azim, 20'nci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Hakkı Köseali, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Kemal Timuroğlu ve ilçe belediye başkanları katıldı. Okunan dualar eşliğinde kurbanın kesildiği törende protokol üyeleri, Eyyübiye İlçe Emniyet Müdürlüğü binasını gezdi.

Yeni hizmet binasını gezerek hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Güngör Azim Tuna, "Vatandaşımızın can mal emniyetini korumakla görevli olan polis teşkilatımızın görev yapacağı, güzide bir mekanın açılışını yapıyoruz. İnşallah huzurumuz daim olur Allah şer güçlere fırsat vermesin huzurumuzu daim etsin. Burada görev yapacak arkadaşlara da kazasız belasız görev yapmalarını temenni ediyoruz. Polis merkezinin Şanlıurfa’ya ve emniyet teşkilatına hayırlı olsun" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!