Eylül’e tecavüz edip boğan şüpheliyi kendi sözleri ele vermiş (3)

Güncelleme Tarihi:

Eylül’e tecavüz edip boğan şüpheliyi kendi sözleri ele vermiş (3)
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2017 17:34

Eylül’e tecavüz edip boğan şüpheliyi kendi sözleri ele vermiş (3)

Haberin Devamı

BARO BAŞKANI: YARGI SÜRECİNİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ
Yalova Baro Başkanı Avukat Hakan Gergeroğlu, yaptığı yazılı açıklamada Yalova’nın Çınarcık ilçesinde cinayete kurban giden 6 yaşındaki Eylül U.’nun katiliyle ilgili yargı sürecinin takipçisi olacaklarını belirtti.
Yaşanan olayı üzüntüyle karşıladıklarını belirten Gergeroğlu, “Ateş bu sefer en yakınımıza düştü. İlimizde yaşayan 6 yaşındaki küçük çocuğumuz istismar edilmek suretiyle vahşice öldürüldü. Tek tesellimiz failin yakalanmış olması olsa da bu ne acımızı hafifletir ne de küçük Eylül’ü geri getirebilir” dedi.
Gergerlioğlu, Yalova Barosu olarak defalarca çocuklara uygulanan şiddeti istismar ve ölümlere karşı mücadele için gerek kanunlarda gerekse uygulamada yaşanılan aksaklıkları dile getirdiklerini de kaydederek,  şöyle devam etti:
“Ancak ne yazık ki olumlu adımlar yerine, çocuk istismarını arttırabilecek önergelerle karşılaştık. Yaşanılan her olay önceliğimiz olan çocuklarımızın korunması için acil olarak önlemler alınması gerektiğinin göstergesidir. Bu acı olayın son olması için mücadelemizi sürdürüyor, başta küçük çocuğun ailesi olmak üzere tüm ilimize başsağlığı diliyor, Yalova Barosu olarak yargı sürecinin takipçisi olacağımızı kamuoyuyla paylaşıyoruz."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!