Expo 2016'da yıldız yağmuru

Güncelleme Tarihi:

Expo 2016da yıldız yağmuru
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2016 13:45

Expo 2016'da yıldız yağmuru

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - EXPO 2016 Antalya'da gösteri salonu ilk sanatçılarını ağırladı. Pop müziğin sevilen isimleri Ümit Sayın ve Ferhat Göçer şarkılarını Expo ziyaretçileri için seslendirdi.
Expo 2016 Antalya, yabancı sanatçıların yanı sıra yerli sanatçıların konserlerine de ev sahipliği yapmayı sürdürüyor. Expo 2016 Antalya'da Tukcell büyük amfi tiyatro ve kır aktivite alanının ardından şimdi de gösteri salonunda ünlü sanatçıların konserleri düzenleniyor. Yerli konserler serisinde Ümit Sayın ve Ferhat Göçer sahne aldı. Tarkan'ın seslendirdiği 'Dön bebeğim' ve 'Gitme' isimli şarkılar başta olmak üzere yüzlerce şarkıya söz yazarı ve besteci olarak imza atan Ümit Sayın, en güzel şarkılarını bu kez kendi seslendirdi. Sayın, gösteri salonunu dolduran binlerce hayranını hareketli şarkılarıyla coşturdu, romantik şarkılarıyla hüzünlendirdi.
SAYIN'DAN ANTALYA'YA ÖVGÜ
15 Temmuz'da yaşanan darbe girişiminin ardından Antalya'da düzenlenen demokrasi nöbetine de sanatçı arkadaşlarıyla katıldığını anlatan Sayın, "Ne mutlu ki güzel zamanlarda vakit geçirmek için şimdi bir aradayız. Çok şükür. İyi ki geldik. Hoş geldik Antalya" sözleriyle seyircileri selamladı.
Ümit Sayın konserinde 1996 yılında ilk çıkış parçası olan 'Hicran' ve Tarkan ile düet yaptığı 'Gitme' isimli parçaları da seslendirdi. Sayın, 'Bir Başkadır Benim Memleketim'i ise dinleyiciler ile birlikte söyledi. Konser sonunda Ümit Sayın'a Expo 2016 Antalya'nın sembol çiçeği şakayık takdim edildi.
FERHAT GÖÇER'DEN MÜZİK ZİYAFETİ
Ümit Sayın'ın ardından sahneye çıkan Ferhat Göçer ise pop müziğinden Türk sanat müziğine, rock müzikten halk müziğine kadar zengin bir repertuarla dinleyicilere müzik ziyafeti sundu. Yaklaşık 1 saat sahnede kalan Göçer, konserine 'Cennet' isimli şarkısıyla başladı. Günümüzün popüler şarkılarını da seslendiren Göçer, 'Bağdat'ı ise seyircilerle birlikte söyledi. Sempatik tavırlarıyla beğeni toplayan, sesiyle büyüleyen Ferhat Göçer, 'Leylim Ley' parçasında gitarı boynuna takarak hem çaldı, hem söyledi.
ÜCRETSİZ KONSERLER DEVAM EDECEK
Expo 2016'da yerli sanatçıların konserleri devam edecek. 18 Ağustos'ta pop müziğin sevilen ismi Gökhan Tepe ile buğulu sesi ve duygusal şarkıları ile gönülleri fetheden İntizar, 19 Ağustos'ta 'arabesk müziğin yeni starı' olarak adlandırılan Serkan Kaya ile yine arabesk müziğin güçlü seslerinden Linet de Expo 2016 gösteri salonunda sevenleriyle buluşacak.
Expo 2016 Antalya kır aktivite alanı 20 Ağustos'ta Murat Boz'u ağırlayacak. Aynı gece kır aktivite alanının bir diğer konuğu ise Türk sanat müziğinin ünlü ismi Ebru Gündeş olacak. Tepe ve Gündeş sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirecek. Müzik sektöründe yıllardır söz yazarı ve besteci olarak da yüzlerce hit şarkıya imza atan Fettah Can ise 21 Ağustos'ta bu kez kendi seslendirdiği şarkılarını hayranları için söyleyecek. 21 Ağustos'ta Expo gösteri merkezinde 'Köle', 'Öptüm' ve 'Yak' single'larının ardından 'Hayırlı Günler' albümünü piyasaya süren Aydın Kurtoğlu da sevenleriyle buluşacak.
Saat 21.00'da başlayacak konserler ücretsiz izlenebilecek.

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!