'Evlatlarımızı devletimize teslim edelim'

Güncelleme Tarihi:

Evlatlarımızı devletimize teslim edelim
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2016 20:59

TÜRKİYE Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, Aladağ’daki yurt yangınının siyasete alet edilmemesi, kazaların tekrarlanmaması için hep birlikte adım atılması gerektiğini belirtti.

Haberin Devamı

Manisa’daki bir otelde Manisa Barosu tarafından gerçekleştirilen toplantıya katılan Feyzioğlu, program öncesinde yaptığı açıklamada Adana Aladağ’da 11’i çocuk 12 kişinin yaşamını yitirdiği yurt yangınıyla ilgili olarak durumu yerinde incelediklerini belirterek, “Bu işin üstüne gitmeye devam edeceğiz” dedi.

Feyzioğlu, özetle şöyle konuştu: “Ortaöğretimde 11-12 yaşındaki evlatlarımızı biz özel yurtlara, kimlerin yönettiği belli olmayan yurtlara teslim etmeyelim, devletimize teslim edelim. Allah rızası için burada siyasi parti gözlüğünü, varsa diğer bütün gözlükleri çıkaralım, baba, anne, insan gözlüğü ile bakalım, bu evlatlarımız devletimize teslim edelim. Ortaöğretimde bu çocukları analarının kucağından onlarca, yüzlerce kilometre ötede bilinmeyenlerin insafına bırakmayalım. Devletin ciddiyetine güvenelim. Gelin bu kampanyayı başlatalım. Aksi takdirde ne istismarı önleyebiliriz ne beyin yıkamayı önleyebiliriz ne de hayatlarını koruyabiliriz, görüyorsunuz. Daha çok eksik çıkacaktır o yurtla ilgili.” 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!