Evkur Yeni Malatyaspor'dan Başkan Çakır'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Evkur Yeni Malatyaspordan Başkan Çakıra ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2018 13:38

Evkur Yeni Malatyaspor'dan Başkan Çakır'a ziyaret

Haberin Devamı

Taha AYHAN/MALATYA, (DHA)- SÜPER Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor'un futbolcuları Sadık Çiftpınar, Ertaç Özbir, Murat Yıldırım ve Rahman Buğra Çağıran Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret ederek, geçtiğimiz Pazar günü maçta dağıtılan 17 bin Türk bayrağından dolayı teşekkür ettiler.
Afrin'de devam eden Zeytin Dalı Harekatında görevli Mehmetçiklere gönül desteği sağlamak için geçtiğimiz Pazar günü Evkur Yeni Malatyaspor - Demir Grup Sivasspor maçında tribünlere gelen tüm taraftarlara Türk Bayrağı dağıtıldı ve maç boyunca 'Mehmetçiğin yanındayız' mesajı verildi.
Tribünlerde ay- yıldızlı Türk bayrağı dağıtan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a teşekkür eden futbolcular, forma hediye etti.
Sivas maçında kazanılan 3 puandan dolayı futbolcuları tebrik eden Başkan Çakır, "Sivas maçında Malatya Şehir Stadyumunda güzel bir ambiyans oluştu. Malatyalılar hem takımlarını destekledi,  hem de Mehmetçiğe sahip çıktı. Ülkemiz büyük bir mücadele veriyor. O mücadelede bizler de Mehmetçiğimizin yanındayız. O güzel tablo Türkiye'nin her yerine dalga dalga yayıldı. Futbol takımımız da aldığı sonuçla bizleri mutlu etti. Emeği geçenleri bir kez daha kutluyorum" dedi.
Başkan Çakır'ın daima yanlarında olduğunu ifade eden savunma oyuncusu Sadık Çiftpınar, "Biz futbolcular olarak bu durumda çok mutlu oluyoruz. Sivasspor maçındaki Türk Bayrağı jesti sonrası ortaya çıkan tablo bizleri ayrıca gururlandırdı. Bu ince ve nazik davranışınızdan dolayı futbolcu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Öte yandan Malatya Büyükşehir Belediyesi, Evkur Yeni Malatyaspor - Demir Grup Sivasspor maçında dağıttığı 17 bin Türk bayrağının yanı sıra kentte bulunan İnönü, Atatürk, Kışla, Sivas, Fuzuli, Ahmet Kaya, Kanalboyu, Emeksiz, Turgut Temelli ve Özalper caddeleri ile kamu kurum ve kuruluş binalarının yanı sıra birçok vatandaş da evlerini ay- yıldızlı Türk bayraklarıyla donattı. Büyükşehir Belediyesine bağlı toplu taşıma otobüsleri de ay-yıldızlı bayraklarla süslendi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!