Ev sahibini FETÖ'den atmışlar

Güncelleme Tarihi:

Ev sahibini FETÖden atmışlar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2016 23:34

RUSYA’nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov’a yönelik suikastı yapan polis Mevlüt Mert Altıntaş’ın FETÖ ile bağlantılarına ilişkin yeni bulgulara ulaşıldı.

Haberin Devamı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma dosyasına giren Mali Suçlar Araştırma Kurulu raporunda, Mevlüt Mert Altıntaş’ın yakın akrabaları ile emniyetteki bağlantılarının çoğunun FETÖ ile ilişkili olduğu ileri sürüldü.

Rapora göre Altıntaş’ın gözaltında bulunan avukat S.Ö.’nün yanına taşınmadan önce polis memuru S.B. ile oturduğu evin, FETÖ soruşturmasında meslekten ihraç edilen emniyet amiri M.F.’ye ait olduğu belirlendi.

Altıntaş’ın, aynı dönemde polis olan ancak daha sonra meslekten ihraç edilen arkadaşı H.T.’ye ait Bank Asya hesabına para transferi yaptığı da belirlendi. Bank Asya’daki hesaplarını kapatan H.T.’nin, FETÖ’ye bağlı şirketlerde çalıştığı, bu şirketlerin de ABD merkezli FETÖ bağlantılı bir şirkete para aktardığı iddia edildi. Altıntaş’ın Instagram’da mesajlaştığı 30 emniyetçinin 10’nun FETÖ soruşturmasından ihraç edildiği de belirlendi. 

BAKMADAN GEÇME!