ETB, Konya'dan iş adamlarını ağırladı

Güncelleme Tarihi:

ETB, Konyadan iş adamlarını ağırladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2017 18:05

ETB, Konya'dan iş adamlarını ağırladı

Haberin Devamı



ERZURUM, (DHA)- Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İ.Hakkı Hınıslıoğlu, davet üzerine Erzurum'a gelen Konya Ticaret Borsasından 28 kişilik iş adamı heyetini ağırladı.

Erzurum'da Cazibe Merkezi Programı, tarım ve hayvancılık teşvikleri hakkında temaslarda bulunmak üzere Konya'dan gelen Ticaret Borsası yönetim kurulu ve meclis üyeleri, Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İ.Hakkı Hınıslıoğlu'nu ziyaret etti. Ak Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz'ün de hazır bulunduğu toplantıda Başkan Hınıslıoğlu, Erzurum'daki tarım ve hayvancılık ile sanayi sektörüyle Cazibe Merkezleri Programı hakkında konuklarına bilgi verdi. Kalkınmanın daha fazla istihdam, daha fazla yatırımdan ve üretimden geçtiğini belirten Hınıslıoğlu Konya Ticaret Borsası ile iş birliğine hazır olduklarını belirtti. Hınıslıoğlu, Erzurum ve Konya'nın yapacaklarını iş birliğini bir protokole bağladıklarını bildirdi.

Konya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çevik, yaptığı konuşmada her türlü işbirliğine hazır olduklarını ifade ederken Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz de Konyalı iş adamlarının Erzurum'da olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!