Estetik ameliyatlarını kış aylarında yaptırın

Güncelleme Tarihi:

Estetik ameliyatlarını kış aylarında yaptırın
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2016 12:32

Estetik ameliyatlarını kış aylarında yaptırın

Haberin Devamı

MERSİN'de bir açıklama yapan Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Volkan Işık, estetik operasyonların sonbahar ve kış aylarında yaptırılmasını önerdi.
Işık, özellikle yüz bölgesine yapılacak müdahalelerde cildin güneş ışınlarından ve sıcaktan etkilenmemesi adına kış aylarının tercih edilmesi gerektiğini söyledi. Estetik operasyonlar için insanların yaz dönemini beklediklerini belirten Işık, şunları kaydetti:
''Yüz bölgesini içeren estetik müdahaleler ve yüz dışındaki çoğu operasyon için sonbahar ve kış dönemi daha uygundur. Yüz bölgesindeki leke ve kırışıklıklar için yapılan cilt soyma işlemleri ile estetik operasyonlardan sonra ciltteki aşırı duyarlılık nedeniyle güneş ışınlarından 2-3 ay süre ile korunmak gerekecektir. Ayrıca kışın yapılan operasyonlardan sonra ödem oluşumu yaz dönemine göre daha az olmaktadır. Sadece yüz bölgesi için değil, diğer bölgeleri içeren operasyonlarda da kış döneminde yapıldığında ödem daha az olacak ve yaz dönemine kadar da iyileşme için yeterli süre geçeceğinden kişi yaza daha motive bir şekilde girecektir'."

MERSİN, (DHA)
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!