Esra Erol'daki gelin adayı Nevruz Hanım programa neden veda etti?

Güncelleme Tarihi:

Esra Eroldaki gelin adayı Nevruz Hanım programa neden veda etti
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2016 15:05

ATV ekranında yayınlanan Esra Erol'da isimli evlilik programında adından sıkça söz ettiren Nevruz Hanım ekrana veda etti. Esra Erol Nevruz Hanım'ın programdan ayrıldığını yaptığı açıklama ile duyurdu. Peki Nevruz Hanım neden ayrıldı? İşte ayrıntılar..

Haberin Devamı

Esra Erol'un sunduğu evlilik programının en gözde isimlerinden birisi olan Nevruz Hanım programa veda etti. Esra Erol, yayınlanan son bölümde Nevruz Hanım'ın neden ayrıldığını şu sözlerle anlattı:

'Ben bunu Nevruz'a kendim açıklayacağım. Onunla özel olarak konuşacağım. Burada söylüyorum. Bunu da yapmamın amacı, yurt dışından gelecek olan talipleri vardı, bu anonsumu 'gelmeyin' olarak kabul etsinler. Zahmet edip gelmesinler. Nevruz için gelen birisi olursa buraya kadar zahmet etmelerine gerek yok.

Niye Nevruz yok, derseniz. Yayında birilerine hayır demesi, paravanı açtırmaması değil. Çok daha özel bir sebep var. Sadece onunla ilgili kişisel bir şey olduğu için ona söyleyeceğim. Seyirciyi de bu anlamda bilgilendirmek istedim.'

Esra Erol'un yaptığı bu açıklama sonrasında herkesin aklında soru işaretleri kaldı. Nevruz Hanım yarışmadan kendi kişisel sebepleri nedeniyle mi ayrıldı yoksa kovuldu mu? Sosyal medyada birçok kişi bu soruların yanıtını merak ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!