Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 68. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 68. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2017 13:27

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü için geri sayım sürüyor. Son bölümdeki final sahnesi ardından neler yaşanacağını merak eden izleyiciler, bir ipucu almayı umuduyla Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 68. bölüm fragmanını araştırıyor. Entrika dozu yüksek sahneleriyle salı akşamlarının soluksuz izlenen dizisinin son bölümünde yeni lider tartışmaları ön plandaydı. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 68. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Dizinin son bölümünde yaşanan olayların ardından Rüstem ve Ünal kurduğu ittifak şoke eden gelişmelere sahne oldu. Peki Hızır üzerine oynanan oyunların ardından şimdi nasıl bir yol izleyecek? İzleyicilerin merak ettiği diğer bir konuda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 67. bölüm fragmanının yayınlanıp, yayınlanmadığı oldu. İşte detaylarE

şkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 67. bölümde Rüstem ve Ünal masaya hakimiyet kuramayacaklarını anladıkları için Hızır üzerine planlar kurmaya başladı. Masanın üyelerinin Hızır'ın yanında olacağını söyleyen Rüstem, Ünal'ın da onla aynı fikirde olması üzerine planlarını kurmaya başladılar.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır, yayınlanmaz yeni bölüm fragmanı haberimizde olacak.

Haberin Devamı

Davut'u öldürün emri

Bütün bu gelişmeler yaşanırken Rüstem, Davut'un öldürülmesi için süikast emri verdi. Ayrıca kardeşi Ceylan'ın da yanlarında olması durumunda onunda öldürülmesini isteyen Rüstem'in nasıl bir plan ile karşılaşacağı merak konusu.

Hızır hangi tarafta yer alacak?

Hızır Çakırbeyli yaşananların ardından kimin tarafında olacak sorusu cevap arıyor. Ünal ve Rüstem arasında tercih yapıp yapmayacağı masa üyeleri tarafından da merak edilirken, Hızır'ın bam başka bir plan içinde olduğu düşünülüyor

İlyas kendini feda etti

İlyas'ın evine yapılan saldırıyı Hızır'ın önlemesi ile birlikte Serkan'ın hain planı ortaya çıktı. Hızır'ı cinayetten gözaltına almak isteyen Serkan, İlyas'ın ben yaptım çıkışı ile tebessüm ederek, Hızır'ı, İlyas üzerinden tehdit etti.

BAKMADAN GEÇME!