Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı: Hızır'ın intikam planı

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı: Hızırın intikam planı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2017 16:43

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Son bölümdeki patlamanın etkisinin sürdüğünü gözler önüne seren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 75. bölüm fragmanına HızırI'n intikam planı damga vurdu. Peki yeni bölümde neler olacak? Hızır intikamını nasıl alacak? İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümünden ilk detaylar!

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 75. bölüm fragmanında gerilimi büyüyor. Kimse tarafından fark edilmeden gizli silahı üretmek için yola koyulan Servet ve Mübeccel, son bölümde kendilerini tehlike içerisinde bulmuştur. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 75. bölüm fragmanında ise bu olayların etkisi kendisini hissettiriyor. İşte, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 75. bölüm fragmanı ve detaylı bilgiler

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son bölümü ekranlara geldi.. Son bölümde özellikle final sahnesi dikkat çekerken, gizli silahı üreten Servet ve eşi Mübeccel, büyük tehlikenin içine girdi.. Tüm aile üyeleriyle vedalaşmaya gelen Servet, aracının altına kurulan bomba düzeneğinden habersiz ailenin yanına geldi.. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde başka neler yaşandı? Yeni bölüm fragmanında bu hafta neler var?

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ'A DAHİL OLAN YENİ KARAKTERLER 

Olgun Şimşek
Karakter ismi: Yaşar Kimsesiz
Büyüdüğü yetimhanede ona verilen kimsesiz soyadıyla nam yapmış biri olsa da o kadar yalnız değildir. Sokaklarda tüm çöp, hurda işi yapan adamlar O'na çalışır. Bu sayede pis işlerin kralı olmuştur. Geri dönüşüm işinde olan Yaşar'ın uzmanlık alanı ise kişisel atıkları bilgiye döndürmektir. Bu yolla topladığı bilgilerle etkilemeyeceği kimse yoktur. Yeri geldiğinde herkesi tehdit edip istediğini yaptırabilecek kadar donanımlıdır. Biraz deli, oldukça korkusuzdur. İnsanların zayıf noktalarını nasıl kullanacağını bilir.

Birol Ünel
Karakter ismi: Teoman Yıldıran
Yıllarca yurtdışında yaşadıktan sonra, kirli hayatından arınması için devletle bağlantıları olan abisi tarafından Türkiye'ye gönderilir. Onu eski tanıyanlar kafasının yerinde olduğu bir ana neredeyse tanık olmamıştır. Amacı yeni bir sayfa açmak gibi görünse de gelir gelmez masaya oturmak istemesi abisinin üzerindeki tesirinin kanıtıdır. Eli kolu uzun, istediğini almanın yollarını bilen, iş bitirici, tehlikeli bir adamdır. Bu özellikleri sayesinde masaya kazandıracakları konusunda kendine güvenir. Zamanında Ceylan ile evlenmeyi çok istemiş, yıllar geçmesine rağmen bu arzusundan vazgeçmemiştir.

Haberin Devamı

Haydar Şişman
Karakter ismi: Hurşit Dere
50 yaşında…Çakırbeylilere baba yadigarı… Köyünden uzak Hayriye'nin oradaki eli, gözü, kulağı… Emanetin kıymetini bilen, ihanetin adını bilmeyen bir adam… Ömrünü gözlerini açtığı konağa adamış, o konaktakilere yıllarca hizmet eden babasının yolundan hiç ayrılmamış biri… Doğru bildiğinden şaşmayan, sözünü esirgemeyen, tezcanlı aynı zamanda Karadeniz kadar sert, aksi ve inatçı…Kimi için merhametli kimi içinse acıması olmayan bir cani... Tabii bunun da var bir sebebi. Gönlünü taşa döndüren eski sevdasıyla bir başına geçen yılları gibi…

BAKMADAN GEÇME!