Eskişehirspor Teknik Direktörü Özalan: "Yeni stadımızda oynamak istiyoruz"

Güncelleme Tarihi:

Eskişehirspor Teknik Direktörü Özalan: Yeni stadımızda oynamak istiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2016 13:33

Eskişehirspor Teknik Direktörü Özalan: "Yeni stadımızda oynamak istiyoruz"

Haberin Devamı

 Eskişehirspor Teknik Direktörü Alpay Özalan, pazar günü kendi sahalarında karşılaşacakları Yeni Malatyaspor maçını Eskişehir'deki yeni stadyumda oynamak istediklerini söyledi.

TFF 1'inci Lig'de mücadele eden Eskişehirspor, Pazar günü lider Yeni Malatyaspor'u konuk edecek. Eskişehirsporlu futbolcular Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Alpay Özalan gözetiminde Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde sürdürüyor. Alpay Özalan, yeni stadyumun yapımının tamamlandığını belirterek Yeni Malatyaspor maçını bu stadyumda oynamak istediklerini söyledi. Karşılaşmanın Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'nda oynanmaması durumunda B planları olduğunu ifade eden Özalan şöyle konuştu

Haftalardır maçlara yeni stadımızda oynayacak gibi hazırlanıyoruz. Ufak tefek sıkıntılardan dolayı oynayamadık bugüne kadar. Ama bu hafta oynama olasılığımız daha yüksek. Spor Bakanımızın vereceği müjdeli bir haberle, federasyonumuzun da onayıyla kendi sahamızda ve seyircimizin önünde Yeni Malatyaspor maçını oynamak istiyoruz. Tabi ki B planımız da var. Konyaspor, Antalyaspor ve Bursaspor'dan teklifler var. Sağolsunlar bize kapılarını açıyorlar. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Karşılaşmanın nerede oynanacağı bugün ya da yarın belli olur. B planımızı yaparken de seyircimizi de düşünüyoruz. Onlara da yakın olanı tercih etmeye çalışıyoruz.

Yeni Malatyaspor maçında 3 puan hedeflediklerini söyleyen Alpay Özalan, Bu hafta çok önemli bir karşılaşmamız var. Lider takımla oynayacağız. Sezon başından beri koymuş olduğumuz bir hedefimiz var. Bu hedefe ulaşmak için bütün karşılaşmaları geçmemiz lazım. Kendi sahamızda oynayacağımız Malatya karşılaşmasında hedefimiz 3 puan dedi.



GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Teknik Direktör Alpay Özalan'ın konuşması

-Eskişehirsporlu futbolcuların antrenmanı

Haber - Kamera: Hakan TÜRKTAN-ESKİŞEHİR,(DHA)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!