Eskişehir'de verimlilik uygulamaları toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Eskişehirde verimlilik uygulamaları toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2018 13:22

Eskişehir'de verimlilik uygulamaları toplantısı

Haberin Devamı

Hakan TÜRKTAN/ESKİŞEHİR,(DHA)- KAMU Hastaneleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2018 yılı Verimlilik Uygulamaları Bilgilendirme Toplantısı Eskişehir Şehir Hastanesi'nde yapıldı.
Şehir Hastanesi Konferans Salonu'nda yapılan toplantıya, Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof.Dr.Murat Alper, Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç.Dr.Uğur Bilge ile Eskişehir, Afyon, Bilecik, Bursa Kütahya ve Uşak illerinden çok sayıda hastane yöneticisi katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Prof.Dr.Murat Alper, sağlık sektörünün idaresinin değiştiğini belirterek, şunları kaydetti:
“Bu toplantılarla bildiğimizi öğreteceğiz, bilmediğimizi öğreneceğiz. Toplantıyı şehir hastanesinde yapmamızın bir nedeni var. Sağlık sektörünün idaresi değişiyor. Sağlıkta 44 bin yatak bu şekilde değişecek. Sağlıkta artık hizmetin sunumu, hastayla ilişkiler, satın alması, yönetimi değişiyor. Bizim klasik devlet hastanesi anlayışımızdan daha farklı bir formata geliyor. Buraya katılanların şehir hastanesini görmesi, adapte olması amacıyla bu toplantıyı burada yapıyoruz. Bir ilçe devlet hastanesinde idareci olan bir arkadaşımız buraya terfi edip, gelebilir. Buraları da biz yöneteceğiz"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!