Eskişehir, Eko-Şov'u çok sevdi

Güncelleme Tarihi:

Eskişehir, Eko-Şovu çok sevdi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2017 17:30

Eskişehir, Eko-Şov'u çok sevdi

Haberin Devamı


ESKİŞEHİR,(DHA)- ESKİŞEHİR Tepebaşı Belediyesi'nin temizlik işçilerinden kurulu Eko-Şov ritim grubu, sürpriz bir 'Bahar Konserleri' ile Eskişehirlilerle buluştu,

Tepebaşı Belediyesi havaların güzel olmasını fırsat bilerek Eskişehirlilere güzel bir sürpriz yaptı. Espark AVM önünde gerçekleştirilen Bahar Konseri'ne Eskişehirlilerin ilgisi büyük olurken, şarkılar hep bir ağızdan söylendi. Eskişehir, bir kadın temizlik işçisinin rap şarkının sözleri ile temizliğe özen gösterilmesi çağrısı da alkışlarla karşılık buldu.

İşçilerinin günlük çalışma ortamında kullandığı araç gereçlerle oluşturduğu eko ritim grubu çeşitli etkinliklere katılarak, yeteneklerini sergiliyor. Herkesin birer temizlik aracı olarak bildiği konteynır, kürek, çöp kutuları, onların ritmik dokunuşlarıyla birer ezgiye dönüşüyor.

Geçtiğimiz haftalarda Eko-Şov ve Eskişehirlilerin beraber söyledikleri İzmir Marşı sosyal medyada da büyük ilgi görmüş ve gündeme oturmuştu. Kısa sürede 2 milyona yakın kişi tarafından izlenen videoya binlerce yorum gelmişti. Yorumların ortak mesajı Cumhuriyet ve Atatürk sevgisi üzerine olmuştu.

--
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!