Eski mezunlar bir araya gelerek hasret giderdi

Güncelleme Tarihi:

Eski mezunlar bir araya gelerek hasret giderdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2018 11:45

Eski mezunlar bir araya gelerek hasret giderdi

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) – MERSİN Endüstri Meslek Lisesi’nden 1980 yılı ve öncesinde mezun olanlar bir araya gelerek hasret giderdi.
Yeni adı Mersin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olan okulun, 1980 yılına kadar okuldan mezun öğrencilerin sosyal medya aracılığı ile oluşturdukları grup yöneticileri tarafından düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. Etkinliğe katılanlar okulun kütüphanesine de katkı vermek için birer kitap getirerek bağışta bulundu.
Gecede konuşan Mersin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mezunları Derneği (METEM-DER) Başkanı Hasan Arslan, okul müdürü Zeki Urhan’ın teşviki ile dernek kurarak mezunları bir araya getirmeye çalıştıklarını belirterek, "Derneğin kurulumu ile çok daha büyük bir aile olduk. Yılda bir defa, eski mezunlar olarak bir araya gelip eski günleri yad edip, okulumuzun eksiklerini ve ihtiyaçlarını konuşmak inanın beni ziyadesiyle mutlu ediyor.  Bu süreçte sizlerin de desteğine ihtiyaç duyacağız. Bu oluşumumuzla birlikte sanırım artık okulumuza olan vefa borcumuzu ödemenin vakti geldi diye düşünüyorum. Okul bizim okulumuz, hepimizin yapabileceği bir şeyler muhakkak vardır" dedi.
Geceye katılan aynı liseden mezun olan Toroslar Belediyesi Başkanı Hamit Tuna’ya da METEM-DER Başkanı Arslan tarafından katkı ve desteğinden dolayı bir teşekkür plaketi de verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!