ESKİ EVİ 4 ADIMDA YENİLEMENİN KOLAY YOLU

Güncelleme Tarihi:

ESKİ EVİ 4 ADIMDA YENİLEMENİN KOLAY YOLU
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2018 14:06

Nef, yeni bir ev almak için eski evini satmak zorunda olanların hayatını çok kolaylaştıracak bir fırsat sunuyor. Eski evinizi getirin, İstanbul’da getiri potansiyeli en yüksek projelerden bir Nef sahibi olun!

Eviniz eskidi mi, komşularınızdan mı şikâyetçisiniz, sığmıyor musunuz, merkeze yakın hayatın içinde bir ev mi arıyorsunuz, yoksa şehrin dışında temiz hava bol oksijenle orman yürüyüşlerini mi özlediniz? Peki ya eski eviniz? Emlakçılarla koşturup evinizi satıp yenisini almak istiyorsanız ama iş güç arasında zamanınız mı yok? Her ne sebeple olursa olsun yeni bir ev arayışınız varsa aşağıdaki 4 adımı takip ederek evinizi yenileyin.

Son 4 yılın konut satışında sektör lideri Nef, başlattığı ‘’Ev Değiştirme Kampanyası‘’  ile İstanbul’un en değerli lokasyonlarında eski evinizi yeni bir Nef ile değiştirme fırsatı sunuyor.

Tapulu evinizin alanında uzman SPK onaylı uzmanların doğruladığı güncel değeri, yeni Nef’inizin peşinatı olurken; kalan tutar da kişiye özel vade farksız 36 aya varan ödeme planlarıyla ödeniyor. Kampanya, bulundukları ilçelerin getirisi en yüksek projeleri olan Nef Basın Ekspres, Nef Çekmeköy ve Nef Bahçelievler ve Nef Reserve Kandilli gibi ödüllü Nef projelerinde geçerli… 

Kampanyaya dahil olan Nef projelerinde 490 bin TL’den başlayan fiyatlarla bir ev sahibi olmanın şimdi tam zamanı!

4 adımda yeni bir ev sahibi olun

1. nef.com.tr’deki formu doldurun, randevunuzu alın

2. Nef satış ofislerine gelip yeni evinizi seçin

3. 72 saat içinde eski evinizin güncel değeri, uzmanlar tarafından doğrulansın

4. Eski eviniz, yeni evinizin peşinatı sayılsın; kalan tutarı da 36 aya varan vadelere yayalım

İlk iki etabında satış rekoru kırılan Nef Çekmeköy;  yeni metro bağlantı yollarıyla Anadolu Yakası'nın iş merkezleri Ümraniye ve Ataşehir Finans Merkezi'ne 10 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10 dakika, Levent - Maslak bölgesine ise sadece 15 dakika mesafede yer alıyor.  2008’de ilçe olduktan sonra nüfusu ikiye katlanan Çekmeköy, konumu itibariyle özel okul,  hastane ve global markaların merkezi haline gelmeye başladı. Nef’in Çekmeköy’deki ilk projesi olan Nef Çamlıtepe’de 2 günde 428 konut satılarak rekor kırılmıştı. Nef’in Çekmeköy’deki ikinci projesi Nef Ormantepe’de satışlar devam ediyor.

Nef Bahçelievler projesi Bahçelievler’in tam merkezinde E5’e 1,2 km, TEM’e 6,3 km, metro durağına 100 metre uzaklıkta yer alıyor. Yapılan bir ankete göre, İstanbul'un 782 mahallesi arasında emlak değeri en çok artan mahalleler arasında ilk 5'te Bahçelievler'in 3 mahallesi bulunuyor. Nef Bahçelievler projesi, şehir merkezinin en yeşil projesi olarak dikkat çekiyor. Dev havuz alanları, özel tasarım sokak lambaları, saat kulesi, seramik & marangoz atölyesi, dinlenme bahçeleri yer alan Nef Bahçelievler’in sakinleri; mini sera, odun fırını, çınaraltı meydan kahvesi gibi alanlarda aile ve arkadaş grupları ile sınırsız sosyalleşme imkanına sahip olacak.


Nef Basınekpres, TEM otoyoluna 2 kilometre, E-5 karayoluna 6.7 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 8.1 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Bir dönem fabrika binalarının dizildiği bir sanayi bölgesi iken bölgedeki büyük arazilere sahip fabrikaların şehir dışına taşınması bir anda bu hattı İstanbul’un potansiyeli yüksek yatırım noktası haline getirdi. İstanbul ulaşım ağının tam ortasında yer alan Nef Basınekspres, çok yakında hizmete girmesi beklenen Mecidiyeköy - Güneşli metro hattının yanı başında konumlanıyor. TEM ve E5’e olan yakınlığı, bağlantı yollarının kalbinde yer alması ve denize olan mesafesi ile de Basın Ekspres şehrin en önemli yatırım noktalarından biri haline geliyor.

Lüks konut segmentine yeni bir bakış açısı sunan Nef Reserve Kandilli, Anadolu bölgesi boğaz hattının getiri potansiyeli en yüksek projesi. Dünyaca ünlü Türk Mimar Emre Arolat’ın tasarladığı, Boğaz’da bu büyüklükteki son arazide tasarlanan Nef Reserve Kandilli, sakinlerine mavi ve yeşilin uyumuyla eşsiz bir dünyanın kapılarını aralıyor. Nef Reserve Kandilli, eşsiz tasarımı ve iç mimari detaylarıyla lüks konut segmentine şimdiden yeni bir soluk kazandırmaya aday. Proje, Dünya Mimarlık Festivali’nde “En İyi Konut” kategorisinde finalde yerini aldı.

 

Detaylı bilgi için www.nef.com.tr adresinde yer alan formu doldurabilir 444 9 633’den çağrı merkezi ile görüşebilirsiniz. 

 

 

Sponsorlu İçerik

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!