Eski eşini öldürüp kayınvalidesini yaralayan şüpheli tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

Eski eşini öldürüp kayınvalidesini yaralayan şüpheli tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2016 12:58

Eski eşini öldürüp kayınvalidesini yaralayan şüpheli tutuklandı

Haberin Devamı

Cihan KAYA/ ORTACA (Muğla), (DHA)- MUĞLA'nın Ortaca İlçesi'nde, eski eşi 44 yaşındaki Hasret Akdoğan'ı otomatik av tüfeğiyle sırtından vurarak öldüren, kayınvalidesi 69 yaşındaki Sabia Baydan'ı ise göğsünden ağır yaralayan, ardından intihara teşebbüs ederek kendini omzundan vuran 45 yaşındaki Tuna Göçer, taburcu olunca sevk edildiği adliyede tutuklandı.
Ortaca ve Marmaris'te evleri bulunan Tuna Göçer, iddiaya göre, şiddetli geçimsizlik gerekçesiyle bir yıl önce, iki kızının annesi Hasret Akdoğan'dan boşandı. Akdoğan, boşanmalarının ardından annesi Sabia Baydan'ın evine yerleşti. Çiftçilik yapan ve gayrimenkullerinin kirasıyla geçinen Akdoğan ve Baydan, geçen cumartesi günü Cumhuriyet Mahallesi 310 Sokak'taki serada çalışırken, Marmaris'te taksicilik yapan ve eski eşiyle tekrar barışmak isteyen Tuna Göçer, yanlarına geldi. Barışma teklifi reddedilince öfkelendiği öğrenilen Göçer, yanında getirdiği otomatik av tüfeğiyle Akdoğan ve annesi Baydan'a ateş açtı. Sırtından vurulan Hasret Akdoğan yaşamını yitirirken, annesi Sabia Baydan ise göğsünden ve ellerinden yaralandı. Aynı yerde intihara teşebbüs eden Tuna Göçer, kendisini de omzundan vurdu. Sabia Baydan ve Tuna Göçer hastanede tedaviye alınırken, Hasret Akdoğan geçen pazar günü Ortaca'da toprağa verildi.
Hasret Akdoğan'ın, eski eşinin kendisini ölümle tehdit ettiği gerekçesiyle koruma talebinde bulunduğu, bununla ilgili evrakların adliyeye gönderildiği, bu konuda karar verilmesi beklenirken olayın meydana geldiği anlaşıldı.
TUTUKLANDI
Yaralanan Sabia Baydan'ın hastanedeki tedavisi sürerken, iyileşen Tuna Göçer taburcu edildi. Taburcu edilmesinin ardından polis tarafından gözaltına alınan Göçer, işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi sulh ceza hakimliği, Tuna Göçer'i tutukladı.
ZANLININ YAKINLARINDAN FARKLI İDDİA
Katil zanlısının ağabeyi A.G. (55) ile kızı S.G. (20), Tuna Göçer'in Hasret Akdoğan ile boşanmasına rağmen birlikte olduğunu öne sürdü. Ağabey A.G., "Tuna, bazı olaylardan dolayı tüm mal varlığını eşinin üzerine yapmış, anlaşmalı olarak boşanmıştı. Hala birlikte yaşıyorlardı. Hatta olaydan bir hafta önce bir yakınımızın düğününde dans edip oynadılar. İki gün önce de Dalyan'da başbaşa yemeğe çıktılar. Araları gayet iyiydi. Ama Hasret'in annesi Sabia, kızını başkasıyla evlendirecekmiş. Tuna da bunu duyunca konuşmaya gitmişti. Bu olay nasıl oldu, bizim de aklımız ermedi" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!