Eski başkanlar zirvesi

Güncelleme Tarihi:

Eski başkanlar zirvesi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2013 00:00

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin geçmiş dönemlerde CHP İl Başkanlığı yapan isimlerle yemekte buluştu.


CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin'in Karabağlar Uğur Mumcu tesislerinde verdiği yemeğe eski İl Başkanlarından, Sedat Akman, Ekrem Bulgun, Feridun Gökhan, Bülent Baratalı, Ali Rıza Bodur, Kemal Karataş, Rıfat Nalbantoğlu, Tacettin Bayır ve geçmiş dönemde il başkanlığı yapmış olan Parti Meclisi Üyesi ve İzmir milletvekili Alaattin Yüksel katıldı.
Yemek öncesinde bir konuşma yapan İl Başkanı Ali Engin, bu buluşmayı gerçekleştirmeyi çok arzu ettiğini ve partiye büyük katkı koymuş tüm il başkanları ile birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Benden önce görev yapmış olan sayın başkanlarımızın tecrübelerinden faydalanmak ve bir arada olmak için bu buluşmayı gerçekleştirdik. Katılım gösteren tüm başkanlarıma çok teşekkür ediyorum. Tecrübe para ile satın alınabilecek bir şey değildir, başkanlarımızın tecrübeleri, görüş ve önerileri daha doğru ve verimli çalışmamızı sağlayacaktır. Benden önceki dönemlerde de birkaç kez bu tür buluşmalar gerçekleşmişti, umarım bundan sonra bu buluşmalar gelenek haline gelir. Hem sohbet edip hem partimizin daha da güçlenmesi için yapılabilecekleri konuşacağız. Ama daha çok bir dost meclisi şeklinde bir arada olacağız” dedi.
İzmir'deki siyasi üslup hakkında da açıklamalarda bulunan Ali Engin, İzmir'in siyasilerin üslubunu yakından takip ettiğini belirterek “İzmirlilerin kültüründü kavga yoktur. Bizler de bu kültürle yetiştiğimiz için bu tarzı benimsemiş insanlarız. Ancak konu İzmir'in çıkarları olursa, bize ve kentimize karşıda sert, kavgacı bir tavırla yaklaşılırsa, çok daha fazlasıyla cevap vermeyi de biliriz. Her şeye rağmen şu anki uzlaşıcı, hoşgörülü tavrımızı sürdürmek için elimden geleni yapmaya devam edeceğim” dedi.
Yemeğe katılan il eski başkanları, bu tür buluşmaların faydalı olduğu ve sürekli hale getirilmesi yönünde görüş birliğine vardı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!