Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu Kayseri'de

Güncelleme Tarihi:

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu Kayseride
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2016 17:10

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu Kayseri'de

Haberin Devamı

Zafer BARIŞ- Olcay DÜZGÜN/ KAYSERİ (DHA)- ESKİ Başbakan Ahmet Davutoğlu, Pollmark Araştırma Şirketi'nin sahibi İbrahim Dalmış'ın vefat eden annesi Ayşe Dalmış'ın cenaze törenine katılmak üzere Kayseri'ye geldi.
Davutoğlu'nu Kayseri Erkilet Havalimanı'nda Vali Süyeyman Kamçı, Ak Parti milletvekilleri  Mustafa Elitaş ve İsmail Tamer, Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve diğer yetkililer karşıladı. Davutoğlu daha sonra Mevlana'nın hocası Seyyid Burhaneddin'in türbesini ziyaret etti. Türbe ziyaretinin ardından vatandaşlarla fotoğraf çektiren Davutoğlu, din bilginlerinden Su İçmez Efendi'nin kabrini de ziyaret etti. Türbenin yakınındaki çay bahçesinde dinlenen Davutoğlu, burada da vatandaşların ilgisiyle karşılandı ve fotoğraf çektirdi.
Türbe ziyaretinden sonra Talas ilçesine bağlı Kuruköprü Mahallesi'ne giden Davutoğlu, buradaki camide ikindi namazını kıldı ve 75 yaşındai Ayşe Dalmış'ın cenaze namazına katıldı. Cenaze törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de katıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!