"Eşimin kıymetini bilemedim" dedi gözyaşına boğuldu

Güncelleme Tarihi:

Eşimin kıymetini bilemedim dedi gözyaşına boğuldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2017 16:53

"Eşimin kıymetini bilemedim" dedi gözyaşına boğuldu

Haberin Devamı

İSTANBUL(DHA) BAĞCILAR Belediyesi Yaşlılar Haftası’nda 40 yaşlı çifti “Değerlerimiz, Büyüklerimiz’’ adlı program kapsamında Tuzla’daki Termal Tesis’ de ağırladı. Üç gün süren programda ilk olarak "Yaşlanmaya Hazırlanmak ve Yaşlılık Gereksinimleri" adlı seminer düzenlendi.

Program kapsamında çiftlere Bezmialem Vakfı Üniversitesi Hastanesi personeli tarafından küçük check-up ile kan tahlili yapıldı. Rahatsızlığı belirlenenler için de tedavi süreci başlatıldı. Ayrıca çiftlere doktorlar eşliğinde havuz terapisi uygulandı.

"DEĞERİNİ KANSER HASTASI OLDUKTAN SONRA ANLADIM"

Programın ilerleyen anlarında yaşlı bir çiftin günlük yaşamını anlatan video gösterildi. Eşinin kanser hastası olduğunu belirten Salim Demirkol ise gözyaşına boğuldu. 40 yıldır aynı yastığa baş koyduğu eşi Fatma Demirkol’un kıymetini daha önce bilemediğini belirten Demirkol, “Onun değerini kanser hastası olduktan sonra anladım. Geçmişte ona çok sert davrandım. Çok pişmanım. Şimdi değiştim ama iş işten geçti. Senelerimiz boşa gitti” dedi.

"YAŞLISI GÜLMEYEN BİR TOPLUMUN HUZURU OLMAZ"

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, yaşlısı gülmeyen bir toplumunda huzurun da olamayacağını ifade etti. Çağırıcı, Bağcılar ailesi olarak her zaman yaşlılara hürmet gösterdiklerini belirterek, "Gelecek seçim değil, gelecek nesil, mutlu yuva mutlu yaşam diyerek yola çıktık. Halkla bütünleştik.” dedi.

(FOTOĞRAF)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!