Eşi ve kayınvalidesini bıçakladı

Güncelleme Tarihi:

Eşi ve kayınvalidesini bıçakladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2017 11:25

Eşi ve kayınvalidesini bıçakladı

Haberin Devamı

Muzaffer NAL/ÇAY (Afyonkarahisar), (DHA) - AFYONKARAHİSAR'ın Çay İlçesi'nde 27 yaşındaki Hüseyin S., boşanma aşamasında olduğu eşi 23 yaşındaki Cemile Ceyda S. ile kayınvalidesi 48 yaşındaki Ayşe M.'yi bıçakla yaraladı. Olaydan sonra teslim olan şüpheli tutuklandı.
Olay, dün akşam saatlerinde Çay merkez Bahçelievler Mahallesi'nde meydana geldi. Hüseyin S., bir süredir ayrı yaşadığı ve boşanma aşamasında olduğu eşi Cemile Ceyda S. ile görüşmek için kayınvalidesi Ayşe M.'nin TOKİ konutlarındaki evine gitti. İddiaya göre burada karı koca arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Hüseyin S. yanındaki bıçakla önce Cemile Ceyda S.'yi ardından kavgayı ayırmaya çalışan Ayşe M.'yi bıçakla yaraladı.
Hüseyin S. olay yerinden kaçarken eşi ve kayınvalidesi kan içinde kaldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı Cemile Ceyda S. ile Ayşe M. ambulansla Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne götürdü. Anne ve kızın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
Polisin yakalanması için çalışma başlattığı Hüseyin S., kısa süre sonra polis merkezine giderek teslim oldu. Emniyetteki ifadesinde pişman olduğunu söyleyen Hüseyin S., işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Hüseyin S. ile Cemile Ceyda S.'nin 3 çocukları olduğu belirtildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!