Eşi terkedince kendini yaktı

Güncelleme Tarihi:

Eşi terkedince kendini yaktı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2010 00:00

İzmir’in Gaziemir İlçesi’nde, kızını da yanına alan eşi N.S. tarafından terkedilen ve barışma teklifine de olumsuz yanıt alan M.S. cinnet getirdi. M.S üzerine benzin döküp kendini yaktı.

Haberin Devamı

Tedaviye alındı
Olayı gören komşuları M.S.’yi bidonlarla su dökerek söndürdü. Ağır yaralanan M.S., kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı.Basmane semtindeki bir müzikholde garsonluk yapan N.S., kızını da yanına alarak, geçen pazar günü işsiz olan kocası 36 yaşındaki M.S.’yi terketti. M.S. barışmak için,salı akşam saatlerinde eşinin çalıştığı eğlence mekanına gitti.
Son kez telefon etti
Eşinin kendisiyle görüşmek istemediğini öğrenince işyerinden ayrılan M.S., bir akaryakıt istasyonundan aldığı bir bidon benzinle, evinin yolunu tuttu. .İddiaya göre, tüm ısrarlarına rağmen eşininin geri dönmeyeceğini söylemesi üzerine cinnet getiren M.S., üzerine benzin döküp, telefondaki eşine, “Barışmazsan kendimi yakarım” diye konuştu.

Komşuları söndürdü

Eşi N.Ç.’nin barışma teklifine olumsuz yanıt vermesi üzerine kendini ateşe verdi. Alevler içinde kalan M.S.’yi gören komşuları, evlerinden bidonlarla su getirip, üzerine dökerek söndürdü. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan M.S., Yanık Ünitesi’nde tedaviye alındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!