Esenyurt’ta Başkanlık Kupası Gerçekleştirildi

Güncelleme Tarihi:

Esenyurt’ta Başkanlık Kupası Gerçekleştirildi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2015 16:04

ESENYURT BELEDİYESİ BAŞKANLIK KUPASI İSTANBUL MİNİKLER TEKVANDO İL ŞAMPİYONASI, CUMHURİYET KAPALI SPOR SALONU'NDA ESENYURTLU MİNİK SPORCULARIN YOĞUN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Esenyurt Belediyesi Başkanlık Kupası İstanbul Minikler Tekvando İl Şampiyonası, Cumhuriyet Kapalı Spor Salonu’nda Esenyurtlu minik sporcuların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.
Esenyurt Belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından 3-5 Nisan tarihleri arasında tertiplenen şampiyonaya 49 kulüp, 10 ilçe belediye spor kulübü, 45 hakem, kız ve erkek toplam 475 sporcu katıldı. Turnuvaya katılan Başkan Kadıoğlu’na organizasyon heyeti tarafından isminin yazılı olduğu kara kuşak tekvando kostümü Dabok hediye edildi. Başkan Kadıoğlu’nun minik bir kız sporcu ile müsabaka yapması büyük alkış aldı. Minikler Tekvando Şampiyonası’na Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Türkiye Tekvando Federasyonu As Başkanı Zekeriya Tutar, İstanbul Tekvando İl Temsilcisi Mustafa Bulut, İl Hakem Kurulu Başkanı Halit Avcı ve çok sayıda konuk katıldı.
“SPORA GELEN ÇOCUKLARIMIZI KUTLUYORUM”
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu yaptığı konuşmada, “Bu güzel bahar havasında deniz kenarında gezmek, parklarda oynamak varken burada olup da ben spor yapıyorum diyen buraya gelen çocuklarımızı kutluyorum. Onların elinden tutup buraya getiren ailelerimizi de tebrik ediyorum. Çocuğuna sahip çıkmazsa bir aile bir başka alanda uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklar edinebilir. Maalesef çevremizde böyle tehlikeler var. Çocuklarımızın boş vakit geçirmeleri yerine bu alanlarda spor salonlarında etkinlik içerisinde olmaları daha önemlidir” dedi.
“KIZ ÇOCUKLARIMIZI SPORA TEŞVİK EDELİM”
Ailelere tavsiyelerde bulunan Kadıoğlu, “Özellikle bu vesile ile ailelere tek şey tavsiye ediyorum. Spor salonlarına kız çocuklarımızı daha çok teşvik edelim. Özellikle tekvando, karate gibi savunma sporlarına daha çok teşvik edelim ki onlar için oluşan tehlikelerden kendilerini koruyabilsinler. Burada bulunan tüm sporcu öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bu çalışmaların devamını diliyorum. Öğrencilerimize de başarılar diliyorum" diye konuştu.
Türkiye Tekvando Federasyonu As Başkanı Zekeriya Tutar, Başkan Kadıoğlu’na teşekkür ederek, “Bizlere verdiğiniz bu destekten dolayı buradaki tüm sporcularımız adına sizlere tekrardan teşekkür ediyorum. Başkanımızın gençleri spora yöneltmesi ve uyuşturucuya karşı yaptığı titiz çalışmalarından dolayı yürekten tebrik ediyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Başkan Kadıoğlu’na, Türkiye Tekvando Federasyonu As Başkanı Zekeriya Tutar tarafından spora verdiği önem ve desteklerden dolayı şilt takdim etti. Tören, dereceye giren minik öğrencilere madalyalarının takdimi ve gösteri maçları ile sona erdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!