Erzincan'da köylere sıcak asfalt

Güncelleme Tarihi:

Erzincanda köylere sıcak asfalt
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2017 11:55

Erzincan'da köylere sıcak asfalt

Haberin Devamı

Coşkun MENEK / ERZİNCAN, (DHA) - ERZİNCAN İl Özel İdaresi  tarafından merkeze bağlı Günebakan Köyü yoluna sıcak asfalt döküldü.



Karların erimesiyle  birlikte köylerde yol genişletme ve düzenleme çalışmalarına başlayan İl Özel İdaresi, alt yapısı ve yolu hazır olan köylere sıcak asfalt dökmeye başladı. Özel İdare Genel Sekreteri Yaşar Felekoğlu, Erzincan merkeze 10 kilometre uzaklıktaki Günebakan Köyünde sezonun ilk sıcak asfalt çalışmasını yerinde denetledi. Köylüler tarafından büyük bir sevinçle karşılanan asfalt çalışması öncesi kurban kesildi, dualar edildi. Günebakan Köyü Muhtarı Ali Çetin, emeği geçenlere teşekkür etti. Çetin “Devletimiz sağ olsun, yolumuzu asfaltlıyorlar. Çok mutluyuz, özel idaremize, yöneticilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.



Özel İdare Genel Sekreteri Yaşar Felekoğlu ise bu yıl yaklaşık 300 kilometre sıcak asfalt dökmeyi hedeflediklerini bildirdi.  Felekoğlu, “Köylerimizi daha modern ve yaşanabilir bir hale getirmek için, kurum olarak alt yapı, içme suyu, kilit parke, sosyal tesislerle donatıyoruz. Bu sezonda eksiklikleri tamamlanan ve yol ağı genişletilerek, düzenlenen köylerimizde sıcak asfalt çalışması yapacağız. Günebakan Köyünde, başlattığımız çalışmalar mevsim sonuna kadar sürecek” diye konuştu. 







FOTOĞRAFLI





Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!