Erzincan’da 7 Gün 7 Hüner  Kültür ve Bilim Şenlikleri

Güncelleme Tarihi:

Erzincan’da 7 Gün 7 Hüner  Kültür ve Bilim Şenlikleri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2017 10:39

Erzincan’da 7 Gün 7 Hüner  Kültür ve Bilim Şenlikleri

Haberin Devamı

Coşkun MENEK / ERZİNCAN, (DHA) – ERZİNCAN Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından '7 Gün 7 Hüner  Kültür ve Bilim Şenlikleri' etkinliklerini başlattı. 

Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki okullarda öğrenciler tarafından yıl içerisinde hazırlanan projeler ve ürünler bu yıl 6’ncısı düzenlenen “7 Gün 7 Hüner  Kültür ve Bilim Şenlikleri” ile sergileniyor. Barış Manço Parkı içerisinde oluşturulan alanda düzenlenen açılış törenine Vali Vekili Yaşar Kemal Yılmaz, Vali Yardımcısı Fatih Acar, Belediye Başkan Vekili Karabey Atıcı, Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün ve kurum müdürleri katıldı

Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün yaptığı konuşmada, "Bu yıl TÜBİTAK projelerinde rekor düzeyde bir başvurumuz oldu. Okullarımız adeta proje merkezlerine döndü. İnanıyorum ki her geçen yıl daha nitelikli projelerle şehrimizin ve ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunacağız: Öğrencilerimizin hayallerinin hayatla buluşmasına zemin hazırlayacağız. 7 Gün 7 Hüner Kültür ve Bilim Şenlikleri’nin hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.
Konuşmaların ardından TÜBİTAK Proje Yarışmalarında derece almış ya da kabul görmüş eserlerin yer aldığı stantlar gezildi. Üç gün sürecek olan etkinlik kapsamında diğer günlerde de çeşitli projeler sergilenmeye devam edecek.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!