Eruslu kardeşlerden, külliyeye öğrenci yurdu

Güncelleme Tarihi:

Eruslu kardeşlerden, külliyeye öğrenci yurdu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2017 10:55

Eruslu kardeşlerden, külliyeye öğrenci yurdu

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP'te çok kapsamlı yapılacak ve dünyanın birçok ülkesinden öğrencilerin de eğitim alacağı Uluslararası İmam Hatip Külliye'sinin öğrenci yurdunu Eruslu kardeşler yapacak. 

Öğrenci yurdunun protokol töreni; Gaziantep Valiliği toplantı salonunda Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Vali Ali Yerlikaya, Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. Vali Ali Yerlikaya, projenin tanıtım video gösterisinin ardından ayrıntılı bilgiler verdi. Vali Ali Yerlikaya daha sonra hayırsever işadamları Ökkeş Eruslu, Mustafa Eruslu ve Murat Eruslu ile protokol imzalandı.

Protokol imza töreni toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Protokol sonrası konuşan Eruslu Şirketler Grubu yöneticilerinden sanayici Mustafa Eruslu, “Şehrimiz sanayi ve üretim şehridir. Katma değeri yüksek üretimler yapmak için eğitimli insanlara ihtiyacımız var. Yeni yapılacak olan Uluslararası İmam Hatip Lisesi ile yurt içinden ve dünyanın birçok ülkesinden gelen seçkin öğrencilerimize gerek yabancı dil gerekse ilmi eğitimler verilecek. Bu eğitimleri alan gençlerimiz katma değeri yüksek ürünlerin üretiminde iş gücü olarak görev alacaklar. Böylece sanayimizin gelişmesine katkıda bulunacaklar. Ayrıca dünyanın her ülkesinden gelen gençlerimiz en iyi şartlarda ilmi ve manevi eğitim alarak ülkelerine döndüklerinde Türkiye'nin yurt dışında gönüllü elçileri olacak" dedi. 

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!