ERÜ İletişim Fakültesinden "Koruyucu Aile Olmak" kamu spotu

Güncelleme Tarihi:

ERÜ İletişim Fakültesinden Koruyucu Aile Olmak  kamu spotu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2017 17:48

ERÜ İletişim Fakültesinden "Koruyucu Aile Olmak" kamu spotu

Haberin Devamı

Samed Aydın SUN/KAYSERİ, (DHA)- ERCİYES Üniversitesi (ERÜ) İletişim Fakültesi ''Koruyucu Aile Olmak'' temalı kamu spotu yayınladı.

Kayseri Valiliği ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün koordinatörlüğünde, Büyükşehir Belediyesi, Melikgazi Belediyesi, ERÜ ve Kocasinan Belediyesi'nin katkılarıyla yürütülen ''Kimsesiz çocuklara yönelik sevgi evi'' projesi kapsamında İletişim Fakültesi, ''Koruyucu Aile Olmak'' temalı kısa film yayınladı.  ERÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Akdağ, fakültelerinin Kayseri için büyük bir kazanım olduğuna vurgu yaparak, ''Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalarla kendini ispatlamış bir fakültedir. Son zamanlarda yaptığımız sosyal sorumluluk projeleri ve uygulama birimlerimizde ortaya koyduğumuz projeler ile de hem şehrimiz, hem ülke kamuoyunda önemli işlere imza attık'' dedi.

''Koruyucu Aile Olmak'' başlıklı kamu spotunu yayınladıktan sonra, birçok tebrik telefonu aldıklarını da dile getiren Akdağ, ''Kayseri Valiliği ve Aile Politikalar İl Müdürlüğümüz öncülüğünde düzenlenen 'Koruyucu aileler' buluşmasında televizyon birimimizin yapmış olduğu video gerek katılımcılar gerekse Kayseri kamuoyu tarafından büyük beğeni topladı. ERÜ İletişim Fakültesi olarak Kayseri'de ki tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla ortak hareket etmeye hazır olduğumuzu da belirtmek isterim'' şeklinde konuştu.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!