GeriSeyahat Erkan Güleryüz'ün tatil sırları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Erkan Güleryüz'ün tatil sırları

Erkan Güleryüz'ün tatil sırları

Erkan Güleryüz şarkıcı, söz yazarı ve besteci. Mesleğe yıllar önce başladı. Şu anda yeni bir single albüm üzerinde çalışıyor. Her hafta sonu Antalya Blacklive’da konser veriyor. Onun için seyahat etmek büyülü bir macera ve yaşam enerjisini yükselten bir aktivite. En çok gitmek istediği yer ise Hindistan. İşi gereği sürekli seyahate çıkan Güleryüz, Barcelona’dan çok etkilendiğini söylüyor. İşte Güleryüz’ün favori mekânları...

Erkan Güleryüzün tatil sırları

MERİT PARK HOTEL&CASINO, GİRNE-KUZEY KIBRIS

Erkan Güleryüzün tatil sırları

Çok rahat bir otel. Çalışanları güler yüzlü. Mükemmel hizmeti, başarılı konsepti ve büyüleyen mimarisi ile benim vazgeçilmezim. (Ocak sonu her şey dahil tek kişilik fiyat 415 TL - merithotels.com.)

LARA HOTEL, MURATPAŞA-ANTALYA
Kendimi evimde gibi hissediyorum. Oteldeki tüm çalışanlar çok ilgili. Manzarası harika. Antalya’ya uğrayanların buraya da gelmelerini tavsiye ediyorum. (Ocak sonu kişi başı 90 TL - laraotel.com.)

RAMADA PLAZA HOTEL, ANTALYA

Erkan Güleryüzün tatil sırları

Şehir merkezinde. Falezlerin üzerine inşa edilmiş. Akdeniz’in mavisini ve Toros Dağları’nın muhteşem manzarasını odanızdan görebilirsiniz. (Ocak sonu her şey dahil kişi başı fiyatı 270 TL - laraotel.com.)

Erkan Güleryüzün tatil sırları

BLACK LIVE, LARA-ANTALYA
Kendi mekânım olduğu için burayı çok seviyorum. Haftanın belirli günlerinde burada sahne alıyorum. Burada hem kendim çok eğleniyorum hem de insanları eğlendiriyorum. Hizmet kalitemiz ve bol eğlencemiz ile konuklarımıza keyifli dakikalar yaşatıyoruz (antalyablackk.com).

RİTA BAR, MİLANO-İTALYA
Şehirde alışveriş çok keyifli. Harika restoranlar var. Prada’nın burada açılan ilk mağazasında alışveriş yapmak harika. Bu mekânsa en az bunlar kadar güzel. Burada Vodka Sour’u tavsiye ederim.

Erkan Güleryüzün tatil sırları

HARD ROCK, AMSTERDAM-HOLLANDA

Erkan Güleryüzün tatil sırları

Ortamı harika. İçerideki enerjiyi çok sevdim. Bu yüzden Hollanda’ya gittiğimde ilk tercihim oluyor (hardrock.com).

GÜNAYDIN STEAKHOUSE, NİŞANTAŞI-İSTANBUL
Yemek benim için çok önemli. Gittiğim mekânlarda yemek konusunda riske girmek istemem. Her zaman aynı kalitede ve aynı tatta yemekler tercih ederim. O yüzden burası benim için en iyi et restoranı (gunaydinkasap.com).

ANTIOCHIA CONCEPT, ASMALIMESCİT-İSTANBUL

Erkan Güleryüzün tatil sırları

Kaliteli yemekler sunan bir restoran. Servisleri çok hızlı. Sunumları harika. İçerideki bu farklı ambiyans insanı büyülüyor. Ayrıca oturduğum yere çok yakın (antiochiaconcept.com).

False