Ergene Belediyesi'nden yardım kampanyası

Güncelleme Tarihi:

Ergene Belediyesinden yardım kampanyası
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2016 10:31

Haberin Devamı

TEKİRDAĞ (AA) - Ergene Belediyesi, ''Elden Ele Sevgi İkinci El Eşya Toplama Projesi'' kapsamında ilçedeki ihtiyaç sahiplerine ikinci el eşya ve giysi yardımlarına devam ediyor.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yaptığı açıklamada, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ilçede yaşayan ve ihtiyaç sahibi vatandaşların tespit edilerek gerekli yardımlar için adım atıldığını söyledi.

''Elden Ele Sevgi İkinci el Eşya Toplama Projesi'' kapsamında bu çalışmaların devam ettiğini belirten Yüksel, ''Vatandaşlarımızdan, evlerinde kullanmadıkları eşya, giysi ve mobilyalarını topluyoruz. Depoladığımız bu eşyaları, önceden belirlediğimiz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ekiplerimiz aracılığıyla ulaştırıyoruz'' dedi.

Haberin Devamı

Giyimden mutfak malzemesine, kırtasiyeden oyuncağa kadar birçok kalemde malzemeyi ihtiyaç sahipleriyle buluşturduklarını ifade eden Yüksel, "Hayata geçirdiğimiz bu proje halkımız tarafından çok olumlu sinyaller alıyor. Hayırsever vatandaşlarımızdan topladığımız malzemeleri, ihtiyaç sahiplerine götürüyoruz. Burada, sosyal yaşamın kendisi ortaya çıkıyor" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!