Ereğli Meslek Yüksekokulu’nda mezuniyet coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Ereğli Meslek Yüksekokulu’nda mezuniyet coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2017 12:05

Ereğli Meslek Yüksekokulu’nda mezuniyet coşkusu

Haberin Devamı

ZONGULDAK,(DHA)- BÜLENT Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Meslek Yüksekokulu'nda 2016-2017 akademik yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.
Ereğli Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü spor salonunda yapılan törene, BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, rektör yardımcıları, BEÜ senato üyeleri ile akademik ve idari personelinin yanı sıra aileler katıldı. Rektör Prof.Dr.Mahmut Özer, Ereğli Meslek Yüksekokulu’ndan 315 öğrenciyi mezun etmenin, geleceğe uğurlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Özer, "Bugün diplomalarını alacak olan sevgili öğrencilerimizi bu başarılarından dolayı kutluyorum. Ereğli kampüsümüzün genç bir eğitim birimi olan meslek yüksekokulumuzda, son yıllarda çok sayıda yeni program açtık ve öğrenci sayısında da önemli artışlar sağladık. Eğitim-öğretimle ilgili altyapıyı çok iyi bir noktaya getirdik. Bundan sonra da bu yatırımlarımız artarak devam edecektir” dedi. 
Konuşmaların ardından yüksekokulu ve programları derece ile bitiren öğrencilere ödülleri verildi. Tüm öğrencilere diplomalarının verilmesi ardından mezunlar yemin etti. Öğrenciler müzik eşliğinde keplerini fırlatarak mezuniyetlerini coşkuyla kutladılar.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!