Ereğli Eğitim Fakültesi’nde mezuniyet sevinci

Güncelleme Tarihi:

Ereğli Eğitim Fakültesi’nde mezuniyet sevinci
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2017 13:24

Ereğli Eğitim Fakültesi’nde mezuniyet sevinci

Haberin Devamı

ZONGULDAK, (DHA)- BÜLENT Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Eğitim Fakültesi’nde 2016-2017 akademik yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.
Eğitim Fakültesi'nde düzenlenen törene, Vali Ali Kaban,  Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Albay Aykut Manioğlu, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal da katıldı. Rektör Prof.Dr. Mahmut Özer, çok büyük bir aile olduklarını belirterek, "Bülent  Ecevit Üniversitesi olarak, 2016-2017 eğitim-öğretim yılı sonunda yaklaşık 7150 öğrencimizi, Ereğli Eğitim Fakültesinden ise 700 öğrencimizi mezun etmenin, geleceğe uğurlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün diplomalarını alacak olan sevgili öğrencilerimizi bu başarılarından dolayı kutluyorum” dedi.
Ardından fakülte ve bölümleri derece ile bitiren öğrencilere ödülleri verildi. Ereğli Eğitim Fakültesi birincisi Cemre Keloğlu, ikinci Ümmü Gülsüm Kılıç ve üçüncü Nihal Torunoğlu oldular. Cemre Keloğlu ve ailesi tarafından mezuniyet kütüğüne isminin bulunduğu plakayı çaktı. Mezuniyet yemininin ardından diplomalarını alan öğrenciler 10'uncu Yıl Marşı eşliğinde keplerini fırlatarak mezuniyet coşkusu yaşadı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!