Ereğli Belediyesi’nin Onkoloji Hastalarına Ulaşım Desteği Sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Ereğli Belediyesi’nin Onkoloji Hastalarına Ulaşım Desteği Sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2016 16:15

Ereğli Belediyesi’nin Onkoloji Hastalarına Ulaşım Desteği Sürüyor

Haberin Devamı

KONYA,(DHA)- KONYA'da Ereğli Belediyesi tarafından ilçedeki onkoloji hastalarına yönelik ulaşım desteği sürüyor.
Yaklaşık 2 yıldır onkoloji hastaları Ereğli Belediyesi tarafından sağlanan ücretsiz araç imkânı ile Ereğli'de bulunan kanser hastaları tedavi görmek üzere Konya'ya götürülüyor.
Konya Meram Tıp Hastanesine tedavi amaçlı götürülen hastaların Belediye Personeli tarafından işlemleri de yakından takip ediliyor. Onkoloji hastaları Belediye Başkanı Özkan Özgüven'in direktifleri doğrultusunda sağlanan bu hizmetten oldukça memnun olduklarını dile getirerek Başkan Özgüven'e ve Belediye Personeline teşekkür ettiler.
Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli'de çok sayıda onkoloji hastası bulunduğunu ve çoğu kişinin maddi imkansızlıklar nedeniyle tedavi amaçlı dahi Konya'ya gidemediklerini belirterek, "Bu hastalar ve aileleri çeşitli zorluklarla mücadele ediyorlar. Bu zorluklara bir nebze olsun dokunmak ve yardım elimizi uzatmak istedik. Bu doğrultuda başlattığımız proje ile hastalarımızı Konya'ya götürüyor ve tedavilerine ulaşım desteği vererek ulaşım sorununu ortadan kaldırıyoruz. Allah kimsenin başına böyle bir hastalık vermesin. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI  

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!