Erdoğan Polis Merkezi'ni ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Erdoğan Polis Merkezini ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2016 10:17

Erdoğan Polis Merkezi'ni ziyaret etti

Haberin Devamı

 

 

  Özgür ALTUNCU -Güven USTA/İSTANBUL, (DHA) CUMHURBAŞKANI  Recep Tayyip Erdoğan bayram namazını Maslak'taki Ormanı Bölge Müdürlüğü içindeki Fatih Ormanı Camii'nde kıldı. Tarabya Köşkü'nde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan namaz saatine yakın çıkış yaptığı için bayram namazı için yakındaki Fatih Ormanı Camiini tercih etti.

TORUNLARIYLA KILDI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bayram namazında oğlu Bilal Erdoğan ile torunları Ahmet Akif Albayrak ve Ömer Tayyip Erdoğan da eşlik etti. Çıkışta gazetecilere açıklamalarda bulunan Erdoğan Tarabya'ya hareket etti.

KARAKOLA UĞRADI
Erdoğan Tarabya Köşkü'ne geçerken yol üzerinde bulunan Şehit Kemal Aykut Genç Polis Merkezi'ne uğrayıp görevle memurlarla bayramlaştı.

SİGARASINI SAKLADI
Polis merkezi önünde toplanan vatandaşların yanına giden Cumhurbaşkanı Erdoğan onlarla da bir süre sohbet etti. Çocuklara oyuncak dağıtan Cumhurbaşkanı Erdoğan bazı vatandaşların da sigara paketlerine el koydu. Yeğeni ile birlikte Cumhurbaşkanının bayramını kutlayan Mehmet Ali Yıldız adlı vatandaş sigara pareketi Erdoğan'dan sakladığını söyledi.

MAKAM ARACINDAN KORDA
Vatandaşların yanından ayrılan Cumhurbaşkanı Erdoğan makam aracına bindi. Makam aracı, Tarabya Meydandan geçerken Erdoğan'ın isteği üzerinde yol kenarından el sallayan vatandaşlara korna çalarak karşılık verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan saat 09:10'da yeniden Tarabya Köşkü'ne geçti.

(FOTOĞRAF)

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!