Erdemli'ye yeni hayvan pazarı

Güncelleme Tarihi:

Erdemliye yeni hayvan pazarı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2018 11:01

Erdemli'ye yeni hayvan pazarı

Haberin Devamı

Mehmet DOĞANER/ERDEMLİ(Mersin), (DHA) - MERSİN’in Erdemli ilçesinde belediye tarafından yapımı devam eden yeni hayvan pazarının bayramda hizmete açılacak.
Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Kocaköy Şaar bölgesinde yapımı tamamlanmak üzere olan hayvan pazarında incelemelerde bulundu. Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Tollu, Erdemli ekonomisinin tarım ve hayvancılığa dayandığını belirterek, "Her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü hayvan pazarını ilçemize kurmak için gayretlerimiz devam ediyor. Eski hayvan pazarı olarak kullanılan alanda işler çadırların altında yapılıyordu. Kocaköy Şaar bölgesinde Hayvan Pazarının tamamlanmasıyla çamurdan, topraktan arınmış, tamamen hijyenik ve sağlıklı ortamlarda hizmet sunulacak" dedi.
Tollu, hazırdaki hayvan pazarı artık ihtiyacı karşılamadığını ifade ederek, "Hayvan satıcıları ve vatandaşlarımızla yaptığımız istişareler sonucunda hayvan pazarı olarak Kocaköy Şaar bölgesinde yapımına karar verdik. Hayvan satıcı esnafımızın ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını düşünerek inşaa ettik. Hayvan satıcı esnaflarımız yapımı tamamlanmak üzere olan yeni hayvan pazarıyla ilgili olumlu düşüncelerini ve teşekkürlerini iletti. Onların istek ve taleplerini en iyi şekilde değerlendirdik. Kurban bayramı öncesinde pazarımızı tamamlayarak hizmete açmış olacağız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!