Erdemlili Gaziler Başkan Tollu’yu Ziyaret Etti

Güncelleme Tarihi:

Erdemlili Gaziler Başkan Tollu’yu Ziyaret Etti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 16:39

ERDEMLİ’DE YAŞAYAN GAZİLER, ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANI MÜKERREM TOLLU’YU MAKAMINDA ZİYARET EDEREK, SORUN VE TALEPLERİNİ ANLATTILAR.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, belediyenin her zaman gazilerin hizmetinde olduğunu belirterek, “Ne talepleri varsa yerine getirmek boynumuzun borcudur” dedi.
Erdemli’de yaşayan gaziler, Başkan Tollu’yu makamında ziyaret ederek, sorun ve taleplerini anlattılar. Başkan Tollu’ya yapılan hizmetler için teşekkür eden gaziler, bu hizmetlerin devam etmesi için her türlü manevi desteği vereceklerini dile getirdiler.
Gazileri makamında ağırlayan Başkan Tollu da gazilerin ziyaretinden hem onur duyduklarını hem de güç aldıklarını söyledi. Gazilere, belediye çalışmaları hakkında bilgi veren Tollu, gazilerin taleplerini de dinleyerek acilen yerine getirilmesi için çalışma başlattı. Gazilerin baş tacı olduğunu vurgulayan Tollu, “Ne talepleri varsa yerine getirmek boynumuzun borcudur. Bu vatanın tapusu şehit ve gazilerimize aittir. Sizler bu memlekette saygıyı ve hizmeti en birinci olarak hak edenlersiniz. Erdemli Belediyesi her zaman sizin hizmetinizdedir. Sizin hakkınız maddi hiçbir değerle ödenmez, çünkü bu memleketin gerçek sahibi sizlersiniz” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!