Erdemli’de tenis kursuna ilgi artıyor

Güncelleme Tarihi:

Erdemli’de tenis kursuna ilgi artıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2017 13:25

Erdemli’de tenis kursuna ilgi artıyor

Haberin Devamı

Mehmet DOĞANER / ERDEMLİ(Mersin), (DHA)MERSİN’in Erdemli İlçesi'nde, belediye ve Tenis Kulübü tarafından açılan 7-15 yaş arası tenis kursuna katılan 100 minik öğrenciye kursa katılım madalyaları verildi.
Kaymakam Muhittin Pamuk, ilçede tenise olan ilginin her geçen gün artmasının sevindirici olduğunu belirterek, "Çocuklarımızın spora olan ilgisi onların kötü alışkanlıklardan uzak olmasını da sağlıyor. Kursa katılan bütün öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.
Belediye Başkanı MHP’li Mükerrem Tollu ise, Erdemli’de bütün spor alanlarında kurs açmaya çalıştıklarını ifade ederek, "Erdemli’de futbol, basketbol, voleybol ve savunma sporlarının yanı sıra tenis sporu için de kurs açtık. İlçemizde 3 adet tenis kortu bulunmaktadır. Eğer yetersiz kalırsa daha da açmaya hazırız. Ben kursa katılan bütün minik sporcularımızı kutlar, hocalarımıza teşekkür ederiz" diye konuştu.
Erdemli Tenis Kulübü Başkanı Hüseyin Işık da, tenise ilgi giderek artmasının kendilerini mutlu ettiğini kaydederek şunları söyledi:
"Erdemli Belediyesi ve Tenis kulübünün ortaklaşa açtığı kursa 100 minik kursiyerimiz katıldı. 5 aylık bir kursun ardından öğrencilerimiz tenis oynamayı öğreniyorlar. Tenise olan ilginin artması, gelecek kurslara olan ilginin de artması demektir. Amacımız, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve spora yönlendirmektir."
Konuşmaların ardından turnuva da dereceye giren kursiyerlere kupalarını ve kursa katılan 100 minik tenis kursiyerine de katılım madalyaları Kaymakam Pamuk ve Başkan Tollu tarafından verildi.

MD(AP)22.5.2017 (FOTOĞRAF)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!