Erbaaspor'dan Başkan Yıldırım'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Erbaaspordan Başkan Yıldırıma ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2016 16:02

Erbaaspor'dan Başkan Yıldırım'a ziyaret

Haberin Devamı

TOKAT,(DHA)-BÖLGESEL Amatör Lig (BAL) 4'üncü grubu şampiyon olarak tamamlayan ve Cumartesi günü 3'üncü Lig'e yükselmek için play off maçı oynayacak olan Erbaaspor takımı ve teknik heyeti, Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım'ı ziyaret etti.

Cumartesi günü Elazığ'da Trabzon temsilcisi Araklı Karaderespor ile 3'üncü Lige yükselmek için mücadele edecek olan Erbaaspor, bu maç öncesi Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım'ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan takım kaptanı Habip Anabal, Erbaa'ya 3'üncü Lig mutluluğunu yaşatmak istediklerini belirterek, "İnşallah Cumartesi günü Elazığ’da kupa getirerek taçlandıracağız" dedi. Teknik direktör Hasan Basri Kara ise, takımın üçüncü lige çıkacağına inandıklarını belirtti. 

Zorlu karşılaşma öncesi futbolculara başarılar dileyen Başkan Yıldırım ise, "Başarı olunca, ilgi alâka, yatırımlar, teşvikler ve vatandaşın gayreti de artıyor. Erbaaspor birlik beraberlik, kardeşlik ve huzur ortamıyla bu günlere geldi. Masöründen, malzemecisine, yardımcı antrenöründen, hocasına kadar herkes bir şeyler yaptı. Ben şampiyonluk kutlamasında Erbaalı gençlerin gözündeki ışığı gördüm. Gençlerin hevesini gördüm. Gençlerin benimde ismim orda okunsa hevesini gördüm. Bu vesileyle Cumartesi günü Elazığ’da oynayacağınız Karaderespor maçında başarılar diliyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!