Erasmus ile gelen öğrenci ve eğitimciler Ödemiş'i gezecek

Güncelleme Tarihi:

Erasmus ile gelen öğrenci ve eğitimciler Ödemişi gezecek
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2018 13:28

Erasmus ile gelen öğrenci ve eğitimciler Ödemiş'i gezecek

Haberin Devamı

İZMİR'in Ödemiş Ticaret Odası Anadolu Lisesi'nin de katıldığı Avrupa Birliği Erasmus Projesi kapsamında Fransa, İtalya, Bulgaristan, Macaristan'dan gelen 16 öğrenci ve 16 eğitimci, 1 hafta boyunca ilçenin tarihi yerlerini gezecek.

Ödemiş Ticaret Odası Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda Avrupa Birliği Erasmus Projesi anlatıldı. Fransa, İtalya, Bulgaristan, Macaristan'dan gelen 16 yabancı öğrenci ve 16 yabancı eğitimci de programa katıldı. Erasmus Projesinin tanıtımını, okulun proje sorumlusu ve İngilizce öğretmeni Sevinç Altıntaş yaptı. Lisenin Müdürü İlhan Koca ise "Proje kapsamında Ödemiş ve bu bölgede bulunan tarihi ve kültürel yerleri sizlere tanıtmaktan mutluluk duyduğumuzu belirtmek isterim. Hepiniz okulumuza hoşgeldiniz" dedi.

Müzik öğretmenlerinden Tarık Özel yönetiminde gitar grupları ve okulun keman grubu da müzik dinletisi ile konuklara keyifli anlar yaşattı. Beden eğitimi öğretmenlerinden Gülcan Baş'ın yönetiminde hazırlanan zeybek ve efe gösterileri, yabancı öğrenci ve öğretmenlerin beğenilerini topladı.

Yüksel BALCI / ÖDEMİŞ (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!