Engelsiz Kafe'de yeni yıl kutlaması

Güncelleme Tarihi:

Engelsiz Kafede yeni yıl kutlaması
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2016 12:30

Engelsiz Kafe'de yeni yıl kutlaması

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Engelsiz Kafe'nin özel çocuklarının düzenlediği yeni yıl kutlamasında ilk yılbaşı hediyesini aldı. Engelsiz Kafe adına merkez öğrencilerden Eyüp Tarım, 'Sürahi Nine' kostümü içinde Başkan Uysal'a kendi yaptıkları çikolataları hediye etti.

Muratpaşa Belediyesi Adalya Vakfı Engelsiz Kafe'nin özel öğrencileri, yeni yılı aileleri ve Başkan Uysal'ın katıldığı partiyle kutladı. Engelli çocukların hazırladığı minik gösterilerle başlayan kutlamalarda hep bir ağızdan yeni yıl şarkıları söylendi.

Başkan Uysal burada yaptığı konuşmada, “Bizler, hep birlikte çocuklarımızın mutluluğu için çalışarak, kötü hikayelerden medet uman insanların dünyamıza verdiği zararı gidermeye çalışıyoruz" dedi.

BAŞKAN UYSAL'A YENİ YIL HEDİYESİ

Engelsiz Kafe'nin yeni yıl kutlamasında merkezin en renkli öğrencilerinden Eyüp Tarım, bir oyun için 'Sürahi Nine' oldu. Elinden ayırmadığı tespihi, başörtüsü ve tek camı kapatılmış gözlüğüyle beğenilen Eyüp Tarım, Başkan Uysal'a Engelsiz Kafe'de yaptıkları el yapımı çikolataların yer aldığı yeni yıl hediyesini verdi.

Diğer yandan Muratpaşa Belediyesi'nin şirketi Falez AŞ ile birlikte hayata geçirdiği çocuklar ve ruhu hep çocuk kalanlar yeni oyun alanı Teneffüs Park, yeni yıl için Demreli 'hemşerimiz' Noel Baba ve Akşehirli 'komşumuz' Nasreddin Hoca'yı buluşturdu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!