Engelsiz Gaziantepspor galibiyet peşinde

Güncelleme Tarihi:

Engelsiz Gaziantepspor galibiyet peşinde
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2016 16:24

Engelsiz Gaziantepspor galibiyet peşinde

Haberin Devamı

 

GAZİANTEP, (DHA) - GARANTİ Tekerlekli Sandalye Basketbol 2'nci Ligi'nde mücadele eden Engelsiz Gaziantepspor, Bursa Orhangazi Belediyesi Bedensel Engelliler Tekerelekli Sandalye Basketbol takımı karşılaşmasında galibiyet hedefliyor.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu 2016-2017 faaliyet programında yer alan Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 2'nci Lig'de mücadele eden Engelsiz Gaziantepspor, Pazar günü Bursa Osmangazi Belediyesi Bedensel Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı ile karşılaşacak.

Antrenör Mustafa Koç, Gazikent Kapalı Spor salonundaki karşılaşmadan galibiyet hedeflediklerini belirterek, "Geçen hafta Çanakkale'de ummadığımız bir yenilgi aldık. 2016- 2017 sezonunun deplasmanlı lig üçüncü maçını sahamızda Bursa Osmangazi Belediyesi Bedensel Engelliler Tekerelekli Sandalye Basketbol takımı ile oynayacağız. Ligde iyi bir yerde olmamız için bu maçı almamız gerekiyor. Gazikent Kapalı Spor Salonu'nda yapacağımız bu maça engelli sporunu seven ve destekleyen gönüllü dostlarımızı bekliyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!