Engellilerin resim sergisi görücüye çıkarıldı

Güncelleme Tarihi:

Engellilerin resim sergisi görücüye çıkarıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2017 16:29

Engellilerin resim sergisi görücüye çıkarıldı

Haberin Devamı

Hüseyin ÖZBALI/ANKARA, (DHA)- ANKARA Büyükşehir Belediyesi'nin '10-16 Mayıs Engelliler Haftası' nedeniyle düzenlediği 'Resim ve El Sanatları Sergisi', Metro Sanat Galerisi'nde görücüye çıkarıldı. 
Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Şeker ve Büyükşehir bürokratlarının katıldığı açılışta, renkli görüntüler ortaya çıktı. Şeker, önemli bir haftada özürlü vatandaşların sergilediği güzel eserleri Ankaralılara sunmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Büyükşehir Belediyesi'nin engeliler için gerçekleştirdiği bazı projeleri de anlatan Şeker, Engelliler Lokaline kayıtlı olan ve verdikleri hizmetlerden yararlanan 30 bin üzerinde üyeleri bulunduğunu söyledi.
Açılış konuşmasının ardından Planet Aile Yaşam Merkezi üyelerinden oluşan Seymenler Ekibi gösteri yaptı. Gösteriye, metro yolcuları da büyük ilgi gösterdi. Daha sonra Daire Başkanı Şeker, serginin açılış kurdelesini. Belediye bürokratları ve engelli üyeleriyle birlikte kesti. Engelliler Haftası boyunca açık kalacak sergide, Büyükşehir'e bağlı Aile Yaşam Merkezi Engelliler Lokali üyelerinin yaptığı birbirinden renkli resimler ve takılar bulunuyor.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!