Engelliler basketbol takımına iş adamı sahip çıktı

Güncelleme Tarihi:

Engelliler basketbol takımına iş adamı sahip çıktı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2014 12:13

Haberin Devamı

MUŞ (AA) - Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Liginde mücadele eden Muş Bedensel Engelliler Basketbol Takımına, iş adamı sahip çıktı.

İş adamı Fatih Cengiz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Muş'a faydalı olmak için çalıştıklarını belirtti.

Spora ve sporcuya önem verdiklerini ve takımın bu yapacağı tüm maçlara sponsor olacaklarını ifade eden Cengiz, şöyle konuştu:

"Muş'u layıkıyla temsil eden basketbol takımına sahip çıkmamız ve destek vermemiz gerekiyor. Bir şehrin tanıtımında sportif organizasyonlar ve başarılar büyük önem taşıyor. Muş'u birinci ligde temsil eden takımın başarısı için ne gerekiyorsa yapacağız. Bundan sonra da üzerimize ne düşüyorsa yapacağımızın sözünü veriyorum. Gençlerin neleri hedeflediğini herkesin görmesi için çalışacağız. Bunu başaracağımıza inanıyorum. Birkaç kez takımın maçını seyrettim. Gerçekten bir yerlere gelmek için çaba sarf ediyorlar. Bu anlamda bizim de maddi destek vermemiz lazım. Bundan sonra kendilerine şirket olarak sponsor olmaya karar verdik."

Haberin Devamı

Takımın Kulüp Başkanı Bedri Korkmaz ise aynı duyarlığı diğer iş adamlarından da beklediklerini ifade etti.

Korkmaz, "Engellileri hem topluma kazandırmak hem de kötü alışkanlıklardan kurtarmak için mücadele ediyoruz. Çünkü birinci ligde oynayan tek takım olarak mücadele ediyoruz. Takım olarak ilk turda süper ligi hedefliyoruz. Ayrıca takıma destek sunan iş adamı Cengiz'e teşekkür ediyorum" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!